Yenilenmiş iPhone SE 2020 alınır mı?

Kasanın, ekranın, soketlerin orijinal parça olduğu ne malum?
Denetimsizlik olduğu için tercih etmeyin diyoruz zaten, örnek veriyorum; adam oraya batarya değişti yazıyor, telefonun değişmeyen tek parçası anakart kalmış.

Öncrlikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.
Bütçem 7000 elimde A35 var ekranı çok küçük çatlak onu satıp İphome SE 2020 alacağım.
Kalan parayı biriktirip M4 Air MacBook almayı planlıyorum.

Hayır olmuyor. Kim dedi siz sadece bataryanın değiştiğini Parçalarının neredeyse birçoğu yan sanayi olan ürünlere neden güveniyormuşuz? Yepy ve EasyCep tarzı yerler sadece alışveriş konusunda güvenilir. Yoksa hala parçalarının ne olduğu belli değil.

Ikinci el S21 FE dogru secim olur bütçe cikarsaniz.

Batarya ve ısınma sorunları var hocam. Biraz sorunlu bir model.

Pert olup olmadığını nereden anlayacağız? Hem parçaların çoğu yan sanayi ile değişiyor.

HB bilisimden alınır mı?

SE 2020'den iyi batarya konusunda. Isinmada haklisiniz. Hatirlatmak gerekirse, SE 2020'nin bataryasi, 1821 mAh. Oldukca gulunc bir rakam.

Sadece SE 2020 için sormuştum

Pert olup olmadığını nereden anlayacağız? Hem parçaların çoğu yan sanayi ile değişiyor.

Doğru fakat ikinci el kısmınada pek güvenmiyorum özellikle telefonculara belki yenilenmis telefondan daha beter olacak?
Şahsa ait olanlara bakıyorum ya sağı solu ekranı çizik ya da pil sağlığı %70'lerde oluyor.

Çalışıp çalışmayan özelliklerden çoğu parçanın orijinal olup olmadığını anlayabiliyorsun. 2. Olarak ayarlar üzerinden yabancı parça uyarısını sadece pil de gösteriyor yazılım attılarsa bile pil e niye atmadılar o zaman ?

Hocam HB bilisimden alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…