Yenilenmiş iPhone X nasıldır?

Bütçe
10-13

cytgo0

Centipat
Daha fazla  
Önceden açtığım konudaki S20 FE olan ilgimi kaybettim çok önceden, sonra Z flip 3 ilgimi çekti 17 bin oldu (yenilenmiş alacağım pahalı telefonlar artık)ve buradayım iPhone X hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
XS teki yorumlarda beğenen pek adam yoktu onu o yüzden pek sıcak bakamıyorum.
XR ekranın LCD olması üzüyor. Samsung S serisi dışı Android önermeyin(büyük ihtimalle almam Android).

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun ömür ihtiyacım yok 3 senelik telefon yeter S20 FE Android 14 alacak mı ki.
XS in yorumları çok içimi açmadı şahsen

Millet hala iPhone 6 falan kullanıyor hocam😀
Elimdeki telefon MIUI 15 alması ihtimali çok yüksek değil ve kasmaya başladı bile daha 1,5. seneyi doldurmadan.

Millet hala iPhone 6 falan kullanıyor hocam😀
Elimdeki telefon MIUI 15 alması ihtimali çok yüksek değil ve kasmaya başladı bile daha 1,5. seneyi doldurmadan.
S3 kullanan da var. iPhone 30 yıl kasmaz diyen ya fanboy yada bazı organlarını kullanmıyor. Bugün S10 ne durumdaysa X de o durumda. Siz X almak istiyorsunuz bende X yerine XS bakın diyorum. Daha iyisini isterseniz S20FE var. MiUI berbat zaten.

S3 kullanan da var. iPhone 30 yıl kasmaz diyen ya fanboy ya da bazı organlarını kullanmıyor. Bugün S10 ne durumdaysa X de o durumda. Siz X almak istiyorsunuz bende X yerine XS bakın diyorum. Daha iyisini isterseniz S20FE var. MIUI berbat zaten.

O eski Redmi'ler mazide kaldı zaten hocam.
Fanboy falan değilim yanlış anlaşılmasın daha hiç iphonenum olmadı.
Samsung A11 vardı önceki telefonum berbattı o yüzden biraz mesafeliyim Z flip almak isterdim ama 4 bin artınca yapılacak bir şey kalmadı X te kronik sorunlar varmış galiba sanırım XS veya ikinci elden Z flip 3 falan bakacağız S20 FE tasarımlı telefonlardan bıktım ekranın ortasında kocaman bir nokta flip 3'te aynı ama katlanıyor üniversitede mac alırım büyük ihtimalle o yüzden iPhone almayı düşünüyorum. Sömestr a kadar düşüneceğim

Mesaj neden bozuk?
Neyse.
iPhone SE 2020'yi kastediyorsunuz sanıyorum ekran minik batarya zaten normalde IPhone'da iyi olmadığını duymuştum bunda daha küçük batarya sorunum yok istediğimde şarja takabiliyorum onu geçiyorum ekran teknolojisi LCD ve 720p küsur bir ekranı var A13 tarafında daha iyi ama A12 gayet yeterli bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı