Yenilenmiş iPhone X vs 2. iPhone XS vs sıfır Samsung A33

Osmanevski

Centipat
Daha fazla  
Yeni telefona geçmem gerekiyor. Müzik dinlemek, sosyal medya kullanmak ve kitap okumak için telefon kullanıyorum. Yenilenmiş 1 yıl garantili iPhone X - ikinci el XS - sıfır Samsung A33 seçeneklerini düşünüyorum. OLED-AMOLED olması şart kitap okuduğum için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefona geçmem gerekiyor. Müzik dinlemek, sosyal medya kullanmak ve kitap okumak için telefon kullanıyorum. Yenilenmiş 1 yıl garantili iPhone X - ikinci el XS - sıfır Samsung A33 seçeneklerini düşünüyorum. OLED-AMOLED olması şart kitap okuduğum için.
XS alırdım ben olsam hem oled diye biliyorum emin değilim.

İkinci el XS almanı tavsiye ederim.

XS alırdım ben olsam hem OLED diye biliyorum emin değilim.

Evet OLED. Benim için bu kıyasta daha önemli olan hangisinin daha fazla kullanım süresi sunacağı sorusu.

Oled degil. Eger sikintisi yoksa bence de XS. Bir tek A33 ekrani oled. A serisi hizli eskiyen telefonlardir bence iPhone almaniz daha mantikli.
Yok hocam x ve xs de OLED benim tek çekincem xs'in 2018 çıkışlı telefon olmasında zaten. 4 yıl sonra kullanabilecek miyim, ne durumda olacak mesela?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı