Yenilenmiş iPhone XR alınır mı?

Ben Getmobil'den İphone XS Max yenilenmiş satın aldım . Sitesinde yüzde 10 indirim kodu var. Cihazda değişenleri söyleyim. Ekran, kasa, pil. Face ID, Truetone sıkıntısız çalışmakta. Ekran Oled bir ekran gerekli testleri yaptım gayet sağlıklı çalışıyor. İndirimle birlikte bu telefonu 11500 civarına denk getirdim hem de 12 ay taksit ile. Satın alın memnun kalmazsanız 2 hafta içinde iade edin bu kadar basit.

Hocam kusura bakmayın da 11.500 liradan bahsediyoruz az bir rakam değil siz bu parayı 5 yıllık iOS sürüm desteği neredeyse son bulacak kamerası artık orta üst segment arasında kalmış cihaza vereceksiniz. Ha 11.5k yı aşırı yüceltmenin bir mantığı yok ama ben size eğer bulabiliyorsanız stokları kovalayıp Realme GT 2 Pro'ya bakarım. Geçen MediaMarkt'a gittiğimde stokları yenileyeceklerini söylüyorlardı. O paraya ımx 766 ve Snapdragon 8 gen 1 alıyorsunuz daha ne.

Hocam kusura bakmayın da 11.500 liradan bahsediyoruz az bir rakam değil siz bu parayı 5 yıllık iOS sürüm desteği neredeyse son bulacak kamerası artık orta üst segment arasında kalmış cihaza vereceksiniz. Ha 11.5k yı aşırı yüceltmenin bir mantığı yok ama ben size eğer bulabiliyorsanız stokları kovalayıp Realme GT 2 Pro'ya bakarım. Geçen MediaMarkt'a gittiğimde stokları yenileyeceklerini söylüyorlardı. O paraya ımx 766 ve Snapdragon 8 gen 1 alıyorsunuz daha ne.
Hocam bu tamamıyla bir tercih meselesi. Ben kolay kolay telefon değiştiren biri değilim. Yıllarca android kullandım. Telefon komple kullanılamayacak duruma gelene kadar yapmak istediklerimi yapamayacak duruma gelene kadar kullanırım. Günlük islerime telefondan bakarım gerisi zaten bilgisayardan. Bu nedenle Xs Max tercih ettim. Sıkıntı değil seneye desteği bitsin yada işlemcisi eskisin. Hala iPhone 6 kullanan insanlar var. iPhone 6 çıktığında çıkan android telefonlardan hangisi günümüzde kullanılabilir durumda neredeyse hiçbiri. Uzun lafın kısası bu iş tercih meselesi. Neden telefon almak istiyorsun, bu telefonu ne amaçla kullanacaksın, bütçen ne, bu bütçeye alabileceğin en mantıklı cihaz hangisi. Bu soruları cevaplandıktan sonra gönül rahatlığıyla telefon alabilirsin.

Hocam bu tamamıyla bir tercih meselesi. Ben kolay kolay telefon değiştiren biri değilim. Yıllarca Android kullandım. Telefon komple kullanılamayacak duruma gelene kadar yapmak istediklerimi yapamayacak duruma gelene kadar kullanırım. Günlük islerime telefondan bakarım gerisi zaten bilgisayardan. Bu nedenle XS Max tercih ettim. Sıkıntı değil seneye desteği bitsin ya da işlemcisi eskisin. Hala iPhone 6 kullanan insanlar var. iPhone 6 çıktığında çıkan Android telefonlardan hangisi günümüzde kullanılabilir durumda neredeyse hiçbiri. Uzun lafın kısası bu iş tercih meselesi. Neden telefon almak istiyorsun, bu telefonu ne amaçla kullanacaksın, bütçen ne, bu bütçeye alabileceğin en mantıklı cihaz hangisi. Bu soruları cevaplandıktan sonra gönül rahatlığıyla telefon alabilirsin.

Hocam sizin atladığınız durum şu arkadaşı tahmin ediyorum ki 3 sene civarında kullanacağını varsayıyorum bu cihazı hadi olsun 4 sene bahsettiiğim Realme GT 2 Pro rahatlıkla bu senelerin üstünden gelebilecek bir cihaz ve bu cihaz daha 1 senelik bir cihaz iPhone XR kaç senelik peki? Eylül 2018 çıkışlı bir cihaz arada muazzam zaman farkı var siz bundan 4 sene sonra 9 yıllık bir cihazı kullanabilecek misiniz sizce hadi kullanabileceksiniz Apple size izin mi verecek cart diye çekecek uygulama desteğini. A12 bionic ile 8 gen 1 arasında ciddi fark var ki 8 gen 1'in rakibi de zaten A12 değil Apple A15'tir. Her ne kadar "Apple abi yahu" dense de yapacak bir şey yok o zaman ki Android cihazlarla bir tutamayız ayrıca şu anki Android'ler özellikle amiral gemileri stabiliteye oynayan cihazlar S20 FE 3 yıllık cihaz mesela hala alınıp satılan bir cihaz ki daha 4 yıl kullanırım diyen de var. Arkadaşın o bütçeyi havadan toplamadığını biliyorum yoksa 5 yıllık elmayı al geç derim. Kendimde kullanıyorum iPhone 11, çevreme özellikle daha bu saatten sonra almayın diyorum yerine daha yeni kamerası daha iyi olan cihazlar bulunabiliyor arkadaşlar bir tarafın fan boyluğunun bir anlamı yok.

Yenilenmiş cihaz hele ki iPhone hiç tavsiye etmem.

Sıfır iPhone 11 aldım. 1 aya yakındır kullanıyorum kafam rahat. Yenilenmiş dediğiniz gibi sıkıntı olabilir şans işi gibi taksit olayından dolayı tercih ediliyor zaten içindekilere gelince eğer orijinal yazıyorsa sorun yok hangi markanın telefonuysa orada yenileniyor ama lisanslı yazıyorsa dikkat edin. Eğer EasyCep dükkanına giderseniz orada yazıyor zaten. Konu kilitlenebilir.

Sıfır iPhone 11 aldım. 1 aya yakındır kullanıyorum kafam rahat. Yenilenmiş dediğiniz gibi sıkıntı olabilir şans işi gibi taksit olayından dolayı tercih ediliyor zaten içindekilere gelince eğer orijinal yazıyorsa sorun yok hangi markanın telefonuysa orada yenileniyor ama lisanslı yazıyorsa dikkat edin. Eğer EasyCep dükkanına giderseniz orada yazıyor zaten. Konu kilitlenebilir.
Orjinal yazsa bile orjinal ürün kullanmıyorlar kullanamazlar zaten. Orjinal parça değişimi Apple servislerinde oluyor sadece. Getmobilden bir alışverişim oldu. Değişen parçalar var ama bu parçalar orjinal değil ve orjinal parça kullanmadıklarını belirttiler. Üründen memnun muyum memnunum orası ayrı.

Orijinal yazsa bile orijinal ürün kullanmıyorlar kullanamazlar zaten. Orijinal parça değişimi Apple servislerinde oluyor sadece. Getmobilden bir alışverişim oldu. Değişen parçalar var ama bu parçalar orijinal değil ve orijinal parça kullanmadıklarını belirttiler. Üründen memnun muyum memnunum orası ayrı.

Yok dostum zaten IPhone'da orijinal kullanmadıkları zaman uyarı veriyor diye biliyorum. Ve çalışana bizzat sordum orijinal yazanlar Apple tarafından değiştirilenler dedi.

Orjinal yazsa bile orjinal ürün kullanmıyorlar kullanamazlar zaten. Orjinal parça değişimi Apple servislerinde oluyor sadece. Getmobilden bir alışverişim oldu. Değişen parçalar var ama bu parçalar orjinal değil ve orjinal parça kullanmadıklarını belirttiler. Üründen memnun muyum memnunum orası ayrı.
Orijinal parçadan kastınız sıfır parça ise evet o tür bir değişimi sadece Apple servisi yapabiliyor. Ama oradan buradan topladıkları çıkma iPhone'ların parçalarını da kullanabiliyorlar tamir de. Yani yine orijinal parça kullanılabilir bu cihazlar yenilenirken. Tek fark birisi kullanılmamış fabrikasyon sıfır parçalar kullanıyor diğeri ise yine orijinal olan ama kullanılmış başka bir cihazdan çıkma parçaları kullanıyor. Günün sonunda ikisi de orijinal olduğundan kafaya takmamak lazım. Cihazın içini açmadan bilemeyiz tabii bunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı