Yenilenmiş Malwarebytes vs Kaspersky vs BitDefender

Tarama konusunda Hitmanpro nasıl biliyor musunuz? eskiden kullanmıştım bir sürü virüs bulmuştu diğer antivirüslerin bulamadığı?

Kaspersky vs MalwareBytes Head to Head videosu var mı yakın zamanda? Şu anda bakıyorum 8 ay önceki videoya. Bakın ben sizi uyarayım. Alır da F/P'lerden deli olabilirsiniz. Gidin BitDefender, Kaspersky veya AVG kurun. Yanına da MalwareBytes Free kurun ara sıra Tam Tarama yapın MBAM ile de.

Bence de arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz.
Kaspersky Free/ESET/AVG/BitDefender bu 4'lüden birini kullanıp tarama için Malwarebytes'i kullanabilirsiniz. Zaten tespit edemeyecekleri virüs olmayacaktır büyük ihtimalle.

Örneğin x dosyasından emin değilsiniz Malwarebytes ile tara tuşuna basarsınız sağ tık ile. Kaspersky'da bu sırada sizi korumaya devam eder (Kaspersky'ı örnek olarak verdim).

Tarama konusunda Hitmanpro nasıl biliyor musunuz? eskiden kullanmıştım bir sürü virüs bulmuştu diğer antivirüslerin bulamadığı?
Pek iyi değildir, çok agresiftir. F/P'si fazladır. Virüs bulma konusunda MalwareBytes kadar iyi değil ancak yine de iyi. Fakat MalwareBytes daha iyidir.

Sophos tarafından geliştiriliyor. Yine çok fazla False-Positive veriyor. Siz bilirsiniz.
Norton'a hiç bakmayın çünkü yakın zamanda Avast motoruna geçtiler yani Avast'dan hiç bir farkları kalmadı gibi bir şey.

Sophos tarafından geliştiriliyor. Yine çok fazla False-Positive veriyor. Siz bilirsiniz.
Norton'a hiç bakmayın çünkü yakın zamanda Avast motoruna geçtiler yani Avast'dan hiç bir farkları kalmadı gibi bir şey.
Norton kullanacağınıza Avast kullanın yani. Avast'da kötü değil yoksa ama boş yere para vermeyin.

Hocam F/P'ler sorun olmaz çünkü ben direkt kendi bligisayarıma zarar vermeyecek virüsler indiriyorum (kodlama ile ilgili virüs aşığı değilim yani ) zaten F/P değil antivirüs direkt virüsleri bulacaktır o yüzden derin tarama arıyorum. Ve Ransomware Firmware ve fileless malware koruması arıyorum. Size bir iki mesaj önce söylediğim jıtech solutions kanalında 3-4 aylık Malwarebytes ile BitDefender'ın karşılaştırması mevcut linki bırakıyorum.

yanlışı attım pardon

Bitdefender IS vs Malwarebytes with latest samples.​

JITech Solutions
1.34K subscribers

Hocam derin taramadan kastın ne ki? AV Dosyaya bakar, Veritabanında analiz eder ve sana gönderir. Her AV Derin Tarama yapar ki zaten dosyaya. Fidye Yazılımı Koruması özelliği de saydığımız tüm AV'lerde var diye biliyorum (MBAM'ı bilmiyorum).
Hocam sizin güvenli dosyalarınız da gitmesin onu diyorum. Neyse F/P Sorun olmaz diyorsanız ona göre bakalım.

F/P sorun olmaz hocam. Ona göre önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…