Yenilenmiş Malwarebytes vs Kaspersky vs BitDefender

Hocam F/P'ler sorun olmaz çünkü ben direkt kendi bligisayarıma zarar vermeyecek virüsler indiriyorum (kodlama ile ilgili virüs aşığı değilim yani :D) zaten F/P değil antivirüs direkt virüsleri bulacaktır o yüzden derin tarama arıyorum. Ve Ransomware Firmware ve fileless malware koruması arıyorum. Size bir iki mesaj önce söylediğim jıtech solutions kanalında 3-4 aylık Malwarebytes ile BitDefender'ın karşılaştırması mevcut linki bırakıyorum.

yanlışı attım pardon :D

Bitdefender IS vs Malwarebytes with latest samples.​

Eki Görüntüle 2286139
JITech Solutions
1.34K subscribers
Hocam siz ne almak istiyorsanız onu alın, biz kendi fikirlerimizi söyledik. Bu fikirlerden yola çıkarak alıp almamak size kalmış.
FP sorun değilse MBAM veya BitDefender'a bakabilirsiniz ancak dediğim gibi eğer motor değişmediyse Malwarebytes'in katana motorunun reaktifi genel olarak iyi değildi diye biliyorum.

MBAM=Malwarebytes Anti-Malware.

Derin taramadan kastım F/P virüs fark etmeden virüs olabilecek her şeyi kökünden temizleyecek databasei geniş bir şey arıyorum. Zaten F/P olabilecek dosyaları Cloud'da depluyorum sorun çıkmaz. Aynı zamanda kaliteli bir real time protection olsa da güzel olur real time en iyisi olmak zorunda değil.

Hocam siz ne almak istiyorsanız onu alın, biz kendi fikirlerimizi söyledik. Bu fikirlerden yola çıkarak alıp almamak size kalmış.
F/P sorun değilse MBAM veya BitDefender'a bakabilirsiniz ancak dediğim gibi eğer motor değişmediyse Malwarebytes'in Katana motorunun reaktifi genel olarak iyi değildi diye biliyorum.

MBAM = Malwarebytes anti-malware.

Sağ olun hocam iyi akşamlar.

F/P sorun olmaz hocam. Ona göre önerir misiniz?
Tamam. BitDefender, Kaspersky veya AVG.

Derin taramadan kastım F/P virüs fark etmeden virüs olabilecek her şeyi kökünden temizleyecek databasei geniş bir şey arıyorum. Zaten F/P olabilecek dosyaları Cloud'da depluyorum sorun çıkmaz. Aynı zamanda kaliteli bir real time protection olsa da güzel olur real time en iyisi olmak zorunda değil.

Sağ olun hocam iyi akşamlar.
Hocam ne istiyorsunuz anlamıyorum, tarama amaçlı koruma mı yoksa Real Time Protection'ı iyi olan bir koruma mı istiyorsunuz? Database'i en geniş olan AVG, BitDefender MalwareBytes ve ESET. ESET'in de reaktifi kötü. Veritabanı çok iyi ama. Sana kalmış hangisini alıp almamak. En iyi veritabanı ESET'de ama onun da reaktifi kötü söyleyeyim. Sana kalmış hangisini alıp almamak.

Tamam. BitDefender, Kaspersky veya AVG.

Hocam ne istiyorsunuz anlamıyorum, tarama amaçlı koruma mı yoksa real time Protection'ı iyi olan bir koruma mı istiyorsunuz? Database'i en geniş olan AVG, BitDefender Malwarebytes ve ESET. ESET'in de reaktifi kötü. Veri tabanı çok iyi ama. Sana kalmış hangisini alıp almamak. En iyi veri tabanı ESET'de ama onun da reaktifi kötü söyleyeyim. Sana kalmış hangisini alıp almamak.

Kısaca taraması çok iyi real timeı ortalama veya iyi olan bir şey arıyorum Malwarebytes threat detection konusunda çok iyi diye biliyorum ondan direttim biraz kusura bakmayın.

Kısaca taraması çok iyi real timeı ortalama veya iyi olan bir şey arıyorum Malwarebytes threat detection konusunda çok iyi diye biliyorum ondan direttim biraz kusura bakmayın.
Taraması çok iyi olan MalwareBytes var işte. Real Time Protection'u en iyi olan da ESET, BitDefender, AVG, Kaspersky. Bak sen bence MBAM Free kur. Yanına da bu 4 AV'den birini kur ara sıra MBAM ile tarat bilgisayarını diğerini de Real Time Protection amaçlı kurarsın. Benden bu kadar, tercih senin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00