Yenilenmiş Samsung HN-M320MBB hard disk alınır mı?

Bütçe
200
Merhabalar GTA 5 alacağım fakat SSD 250 GB SSD'ye kurmak istemiyorum o yüzden ucuza bir hard disk almak istiyorum. Böyle bir hard disk buldum:

Bunu alsam acaba sorun yaşar mıyım? Sizce alınır mı? 2 yıl garantisi ve 14 gün değişim süresi var GTA 5 oynamak için alınır mı?
Alınmaz. Kendim söylüyorum valorantta oyun başladıktan 1-2 el sonra açılıyordu. Siz düşünün yani, GTA 5 açılana kadar ohooo...

GTA 5'i 5400 RPM HDD'ye kurarsanız oyuna girmeniz çok zorlaşır ve bekleme ekranından sıkılırsınız, 7200 RPM HDD'ler bile yükleme ekranında tatmin etmezken 5400 RPM'den umut beklemek mantıklı değil. Yine de sizin için sorun olmayacaksa alabilirsiniz tabii ki.

Beklemek önemli değil mesela 15 dk beklesemde olur sonrasında sorun yaşar mıyım mesela bilgisayarımda sorun çıkartır mı bu disk.

Hocam bunu alsam daha mı iyi olur.
Tabikii de fakat bunun yerine seagate bakabilirsiniz, hem daha iyi hemde kaliteli olur. Barracuda'da bir sıkıntı vardı galiba bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Hocam bunu alsam daha mı iyi olur.
Diskin dönüş hızıyla beraber kapasitesi de daha yüksek. Samsung disk konusunda kaliteli ürünler çıkarsa da Dell markasının sizi üzmeyeceğini düşünüyorum. Alınabilir.
Tabikii de fakat bunun yerine seagate bakabilirsiniz, hem daha iyi hemde kaliteli olur. Barracuda'da bir sıkıntı vardı galiba bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Elbette Seagate'nin birçok ürünü daha iyidir ama bütçe yok denilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı