Yenilenmiş Samsung HN-M320MBB hard disk alınır mı?

Bütçe
200
Kusura bakmayın, fark etmedim onu. 500 GB HDD üretilmiyor artık. Sıfır bulmanız çok zor.

Peki alsam sorun yaşar mıyım bunu GTA 5 kuracağım açılma süresi sıkıntı vermezde oyunu oynatır mı? Markada tanıdık değil kararsızım.

Peki alsam sorun yaşar mıyım bunu GTA 5 kuracağım açılma süresi sıkıntı vermezde oyunu oynatır mı? Markada tanıdık değil kararsızım.
Ben GTA 5'de HDD bazlı takılmalar yaşıyordum. 2-3 saniyede bir sürekli donuyor, ne denemesem donuyordu ki çözemedim. En sonunda SSD alıp kurtuldum. Sizin de böyle bir sorun yaşama şansınız var.

Bu karşılaşmada WD bence, kendimde kullanıcısıyım. Diğerine göre çok daha iyi performans veriyor.

Bu karşılaşmada WD bence, kendimde kullanıcısıyım. Diğerine göre çok daha iyi performans veriyor.

WD modelini arastirdim 8 MB önbelleğe sahip bir de SATA 2.Seagate ise 32 MB önbelleğe sahip bir de SATA 3 Seagate daha mantikli geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…