Yenilenmiş telefonların ucuz olmasının altında yatan nedeni ne hala çözebilmiş değilim. 14K olan bir telefonu 4-5k TL'ye nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilen var mı?
Yenilenmiş telefonların ucuz olmasının altında yatan nedeni ne hala çözebilmiş değilim. 14K olan bir telefonu 4-5k TL'ye nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilen var mı?
Kuzenim de casper marka yenilenmiş bir telefon almıştı gayet de güzel çalışıyordu bu sanayi parçasının bir zararı var mı ?Altında yatan neden yan sanayi parça kullanmaları, yani alınmaz.
Evet, var. Orijinal kadar kaliteli ve uzun ömürlü değil.Kuzenim de casper marka yenilenmiş bir telefon almıştı gayet de güzel çalışıyordu bu sanayi parçasının bir zararı var mı ?
Bende bir tane yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum teknosa'nın sitesine baktım bir çok yenilenmiş telefon var hatta bırakayım linki. Yenilenmiş Cep Telefonu Fiyatları ve ModelleriMerhaba hocam bunun gibi yerler bayağı kötü durumda olan telefonları 1 2 k civarı alıp her şeyiniyan sanayi veya orijinal ile değiştirip satıyorlar ve adamlar karlı çıkıyorben iPhone 6S Plus'ı 3kya aldım ve çok memnunum.
Kuzenim de Casper marka yenilenmiş bir telefon almıştı gayet de güzel çalışıyordu bu sanayi parçasının bir zararı var mı?
Evet, var. Orijinal kadar kaliteli ve uzun ömürlü değil.
Bende bir tane yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum Teknosa'nın sitesine baktım birçok yenilenmiş telefon var hatta bırakayım linki. Yenilenmiş Cep Telefonu Fiyatları ve Modelleri
Yine gideri vardır ama değil mi ? En azından çakma olarak satmıyorlar ama parçalar sanayiden gelme olabiliyor.Evet, var. Orijinal kadar kaliteli ve uzun ömürlü değil.
Yine gideri vardır ama değil mi? En azından çakma olarak satmıyorlar ama parçalar sanayiden gelme olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.