Yenilenmiş telefon almak mantıklı mı?

Framboğaz

Hectopat
Daha fazla  
Yenilenmiş telefonların ucuz olmasının altında yatan nedeni ne hala çözebilmiş değilim. 14K olan bir telefonu 4-5K TL'ye nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilen var mı?

Yenilenmiş telefonların ucuz olmasının altında yatan nedeni ne hala çözebilmiş değilim. 14K olan bir telefonu 4-5k TL'ye nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilen var mı?

Çünkü parça değişimi yaparken bazen dandik parçayla değiştirince daha ucuz olabiliyor bazen de çok aşağı fiyatı ürün sahibine vererek yapılıyor öneririm.

Yenilenmiş telefonların ucuz olmasının altında yatan nedeni ne hala çözebilmiş değilim. 14K olan bir telefonu 4-5k TL'ye nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar bilen var mı?

Merhaba hocam bunun gibi yerler bayağı kötü durumda olan telefonları 1 2 k civarı alıp her şeyiniyan sanayi veya orijinal ile değiştirip satıyorlar ve adamlar karlı çıkıyorben iPhone 6S Plus'ı 3kya aldım ve çok memnunum.

Merhaba hocam bunun gibi yerler bayağı kötü durumda olan telefonları 1 2 k civarı alıp her şeyiniyan sanayi veya orijinal ile değiştirip satıyorlar ve adamlar karlı çıkıyorben iPhone 6S Plus'ı 3kya aldım ve çok memnunum.
Bende bir tane yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum teknosa'nın sitesine baktım bir çok yenilenmiş telefon var hatta bırakayım linki. Yenilenmiş Cep Telefonu Fiyatları ve Modelleri

Kuzenim de Casper marka yenilenmiş bir telefon almıştı gayet de güzel çalışıyordu bu sanayi parçasının bir zararı var mı?

Hocam alınıır.

Evet, var. Orijinal kadar kaliteli ve uzun ömürlü değil.

Dostum yan sanayi parçaları fpproyada göndersen başka bir yerede göndersen yan sanayi kullanıyorlar :D

Bende bir tane yenilenmiş telefon almayı düşünüyorum Teknosa'nın sitesine baktım birçok yenilenmiş telefon var hatta bırakayım linki. Yenilenmiş Cep Telefonu Fiyatları ve Modelleri

Hocam alacaksanız EasyCep önerimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı