Yepy'den yenilenmiş iPhone 14 alınır mı?

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Yepyeni, yenilenmiş iPhone 14, 39 bin TL civarı. 12 taksitle alacağım, aylık 4.300 TL yapıyor, mükemmel olanını seçtim. Şu anki telefonum Samsung A34 5G 256 GB. Normalde Samsung S23 düşünüyordum ancak yakınlarımdan gördüm ve biraz da iPhone denemek istedim. Sizce alınır mı?

Düz 14 alınmaz. Yenilenmiş hiç alınmaz.

Mantıklı karar vermek istiyorsan eğer;

Daha ucuz ve iki katı özellikli Android alabilirsin.

Bize önemli olan soruyu sormamışsın yepy güvenilir mi evet güvenilir iPhone 14 ile senin telefonun arasında uçurum fark var denenebilir. Ama android ile ios farklı işletim sistemleridir. Zorlanabilirsin veya ömür boyu Apple ürünü kullanmaya başlayabilirsin. Bu deneyimlemeyi yapmak güzel bir duygu.

Düz 14 alınmaz. Yenilenmiş hiç alınmaz.

Mantıklı karar vermek istiyorsan eğer;

Daha ucuz ve iki katı özellikli Android alabilirsin.

Telefon küçük kasa olsun ve kamerasıda güzel olsun istiyorum. Hem de iPhone 14 kullanan tanıdığım var çok hoşuma gitti tasarımı vs.

Hocam bence 14 Pro/Pro Max aşağısı alınmaz.

Hocam zaten asıl amacım 14 Pro almaktı. Ancak 14 Pro'lar yaklaşık 60bin TL'ye kadar çıkıyor aylık taksit 6.000TL'ye geliyor benim alacağım telefonlar 3-4bin TL taksite geliyor.

Kamera kısımlarını çok detaylandırmak istemiyorsanız bu yeterli bir seçim.

Düz S24 alın küçük kasa, güzel kamera.

Ekranı 60Hz olan ve telefoto kamerası olmayan şeye 40 bin vermek hiç akıl karı değil.

0.5 kamerası'da iyi mi geçişlerde vs. problem yaşatıyor mu Samsung'da böyle problemler var çünkü video çekerken 0.5'e geçirmiyor bazı telefonlarda. S24'ü de düşünebilirim, zaten ablamda iPhone 14 var dün biraz kurcaladım yavaş geldi bana telefon.

0.5 kamerası'da iyi mi geçişlerde vs. problem yaşatıyor mu Samsung'da böyle problemler var çünkü video çekerken 0.5'e geçirmiyor bazı telefonlarda. S24'ü de düşünebilirim, zaten ablamda iPhone 14 var dün biraz kurcaladım yavaş geldi bana telefon.

30 FPS'te geçişlerde sorun yok. 60 FPS olunca geçiş yapamıyorsunuz. Ultra serisinde var bu özellik.

30 FPS'te geçişlerde sorun yok. 60 FPS olunca geçiş yapamıyorsunuz. Ultra serisinde var bu özellik.

Hocam benim için önemli 60FPS'lerde geçiş yapması. Özellikle kamera tarafı çok önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı