F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.645 Makaleler 21 Çözümler 97 2 Temmuz 2015 #11 Polis'e giderken polis parayı senin yerine cebine atacaktır. Bence sen de cebine atmalısın.
azaz326 Kilopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #12 Dostum gerçekten ihtiyacın varsa ( Bilgisayar toplamaktan bahsetmiyorum o bir ihtiyaç değil, hani mesela durumunuz cidden kötü ise) almalısın bence. Zaten sahibi de 2 gündür gelmemiş. Eğer ihtiyacın yoksa da kimse yok mu'ya falan bağışla bence.
Dostum gerçekten ihtiyacın varsa ( Bilgisayar toplamaktan bahsetmiyorum o bir ihtiyaç değil, hani mesela durumunuz cidden kötü ise) almalısın bence. Zaten sahibi de 2 gündür gelmemiş. Eğer ihtiyacın yoksa da kimse yok mu'ya falan bağışla bence.
D deepdark0 Ziyaretçi 2 Temmuz 2015 #13 Helal olsun. Yaptığın şey doğru bir şey. Olduğun çevrede biraz araştır. Bulamaz isen polise veya bir hayır kurumuna verebilirsin.
Helal olsun. Yaptığın şey doğru bir şey. Olduğun çevrede biraz araştır. Bulamaz isen polise veya bir hayır kurumuna verebilirsin.
GreatOttoman Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #14 Mahalledeki fakir çocukları topla bir güzel karınlarını doyur.
O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #15 Bir arkadaşına yemek ısmarlamak mantıklı olabilir. Dini açıdan bir şey bilmiyorum bununla ilgili.
H Harun Özkan Kilopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #16 Bizim burada fakir Suriyeli çocuklar var. Sizin oralarda da varsa karınlarını güzelce bir doyurursan polise veya camiye vermenden daha güzel olur.
Bizim burada fakir Suriyeli çocuklar var. Sizin oralarda da varsa karınlarını güzelce bir doyurursan polise veya camiye vermenden daha güzel olur.
B0BiaSS Hectopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 754 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #17 Sakın ha camiye verme. Hocalar senden benden zengin. Topla bi' kaç tane sokak çocuğu, yemek ısmarla. Karınları doysun.
Sakın ha camiye verme. Hocalar senden benden zengin. Topla bi' kaç tane sokak çocuğu, yemek ısmarla. Karınları doysun.
M mustafaguney Kilopat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #18 Cebe at.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.538 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 3 Temmuz 2015 #19 Su zamanlarda böyle insanlar altın değerinde. Sana cebe at diyerek saflığını bozmak istemiyorum. Fakir biri varsa tanıdığın onun karnını doyur.
Su zamanlarda böyle insanlar altın değerinde. Sana cebe at diyerek saflığını bozmak istemiyorum. Fakir biri varsa tanıdığın onun karnını doyur.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 3 Temmuz 2015 #20 Lösev'e bağışla bazı marketlerde bağış kutusu olur at ona.