Yerel bilgisayar üzerindeki NVIDIA Display Container LS hizmeti başladı ve durdu

PinkGuy

Decapat
Daha fazla  
Nvidia denetim masası olmadığı için böyle bir çözüm denerken bu hatayla karşılaştım.
Forum gibi yerlerde daha önce bu sorunla alakalı başlık da bulamadım.
Yardımcı olursanız mutlu olurum.
1111.png

Çözüm
Sürücü sürümünü yazmadınız. İlk olarak Windows 10 1903 kullandığınızdan emin olun. Güncel değilse güncelleyin. Sonra DDU ile NVIDIA'yı silip aşağıdan güncel sürümü yükleyin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata vermiyor masaüstüne sağ tık yapınca çıkmıyor, denetim masasında gözüküyor ancak tıklayınca hiçbir şey değişmiyor.
  • GeForce GTX 1050Ti
  • AMD Ryzen 3 2200G
  • 8 GB RAM
  • 64 bit

Sürücü sürümünü yazmadınız. İlk olarak Windows 10 1903 kullandığınızdan emin olun. Güncel değilse güncelleyin. Sonra DDU ile NVIDIA'yı silip aşağıdan güncel sürümü yükleyin:

Çözüm
Win 10 1903e az önce güncelledim. Tam olarak neyi sileceğim? Ekran bağdaştırıcısı altındaki ekran kartını mı?
Nvidia GeForce sürümü 430.86
Ekran kartını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu yazılım ile NVIDIA sürücüsünü silip temiz kurulum yapacaksınız:

Ekran kartını bilmiyorum.
Ekran kartınız GTX 1050 Ti.

DDU ile kaldırıp attığınız linkten indirdiğim NVIDIA'yı kurdum şu anda denetim masası var ama şöyle bir sıkıntı var:

renk.png

Mobilden bakıp geldim burada normal gözüküyor ancak ekran ben de mavi çoğu şeyi zor görüyorum nereden düzeltebilirim?

Yeniden başlattım düzeldi. Çok teşekkürler, çok yardımcı oldunuz.

Bu yazılım ile NVIDIA sürücüsünü silip temiz kurulum yapacaksınız:

Ekran kartınız GTX 1050 Ti.

Öncelikle merhaba çözümü yazmışsınız ben bir şey sormak istiyorum Windows 10 kullanıyorum ekrant kartım GT740 bende NVIDIA display container ls hizmeti bulunamıyor hatası veriyor nasıl geri yuklerim biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı