Yerel disk C: dolmak üzere ne yapabilirim?

SorryForDeadYou

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
974
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uTorrent ile oyun indirirken torrentlerin hata vermesinden dolayı oyunları indiremedim. Yanlışlıkla bilgisayarıma girdim ve yerel disk C:'nin dolmak üzere olduğunu gördüm. Yardım eder misiniz?
Disk birleştirmeyi deneyeceğim.
Birde Yerel disk D:'den format atmadan Yerel disk C:'ye nasıl GB aktarırım?
Ekran Alıntısı.PNG
22.PNG


Yardım edecek yok mu? :(
 
Belgelerim Klasörüne girin, orada daha bitmemiş ama bitmiş hali kadar yer kaplayan indirmeler olabilir. Format atmadan yapamazsınız GB arttırmayı.
 
Birimleri silmeden birleştiremezsiniz. Bunun için de dosyalarınızı yedekleyip tekrar Windows yüklemeniz gerek. Ama birimlerin boyutlarını değiştirebilirsiniz.
Uğraşmak istemiyorsanız yüklediğiniz oyun veya programları D sürücüsüne taşımayabilirsiniz. Mesela League of Legends klasörünü taşıyabilirsiniz.
Bir de C sürücünüze sağ tıklayıp özelliklere gelip Disk Temizleme yapabilirsiniz. Gene CCleaner, Wise Disk Cleaner gibi programlarla gereksiz dosyaları kaldırabilirsiniz.
Advanced System Care önermiyorum. Çünkü forumdakilerin bir alıp veremediği var. Hatta Advanced Startup ile karıştıranlar bile var.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı