Yerel disk c: hemen doluyor

• Konuyu başlatan FirstBlood
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.808
F

FirstBlood

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımda yerel disk C hemen doluyor 12gb kadar indi daha yeni formatladım ama formatta disk bölmede fazla yer bölemedim C için 39gb böle bildim. 320gb harddiskim var sorunum nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun vs. hepsi D diskinde acaba güncelleme yaptırmıştım ondan kaynaklanabilir mi ?

Kullandığın işletim sistemi nedir. 40 gb lık alan ayırmışşın C sürücüsüne bu da oldukça az. D sürücüsünde birim küçült ve oluşan yeni birim ile C sürücüsünü genişlet.

Denedim o yolu 1gb silindi 13 gb formatta bölerken 50gb olması için ne kadar yazacağız ?

Kullandığın işletim sistemi nedir. 40 gb lık alan ayırmışşın C sürücüsüne bu da oldukça az. D sürücüsünde birim küçült ve oluşan yeni birim ile C sürücüsünü genişlet.

D: sürücüsü 258,1 GB ne kadar ayırma yapmalıyım ?

Burada ne kadar ayırma yapmalıyım ?

gmvm-png.3023

Dosya Ekleri

• gmvm.png
    gmvm.png
    72,2 KB · Görüntüleme: 380
C diski 39 gb 20gb ayırdım. Diğer sürücüden C üstüne geliyorum genişlet yazısı çıkmıyor.

Genişletmek için ilk önce D sürücüsünden küçültme yapmalısın. Örnek : 10 gb küçültmek için 10x1024=10240. Teamviewer varsa bağlanıp bir bakayım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı