Çözüldü Yerel disk C kendi kendine doluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Arkadaşlar, sistem geri yükleme noktası kapalı Eset ve Kaspersky ile virüs taraması da yaptım virüs de yok. Ancak kendi kendine dolmuş daha dün 47GB idi şimdi 41GB olmuş. Windows update falan da temizledim.

Arkadaşlar, sistem geri yükleme noktası kapalı Eset ve Kaspersky ile virüs taraması da yaptım virüs de yok. Ancak kendi kendine dolmuş daha dün 47GB idi şimdi 41GB olmuş. Windows update falan da temizledim.
Hocam sanırım yalnıs hatırlamıyorsam masaüstündeki tüm herşey senin bu yerel disk c deki kullanıcılar kısmında kullanıcın tarafından doluyor geçen bende yaşadım bunu sinirden oynamadıgım oyunları ful sildim. Masaüstüne ne atsan örnegin youtube ıle ilgileniyorm randerler fln 2 3 gb alayı yerel disk cde kullanıcılar icinde boyut arttırıyo ve sığmıyor muhtemelen ondan kaynaklı

Hocam sanırım yanlış hatırlamıyorsam masaüstündeki tüm her şey senin bu yerel disk Cdeki kullanıcılar kısmında kullanıcın tarafından doluyor geçen bende yaşadım bunu sinirden oynamadıgım oyunları ful sildim. Masaüstüne ne atsan örnegin YouTube ıle ilgileniyorum randerler falan 2 3 GB alayı yerel disk C'de kullanıcılar icinde boyut arttırıyor ve sığmıyor muhtemelen ondan kaynaklı.

Sadece bununla sınırlı değil, "indirilenler klasörü, atıl driverlar, çöp kutusu, temp klasörleri, save dosyaları, bazı programların kayıt klasörleri vs"

Hocam sanırım yalnıs hatırlamıyorsam masaüstündeki tüm herşey senin bu yerel disk c deki kullanıcılar kısmında kullanıcın tarafından doluyor geçen bende yaşadım bunu sinirden oynamadıgım oyunları ful sildim. Masaüstüne ne atsan örnegin youtube ıle ilgileniyorm randerler fln 2 3 gb alayı yerel disk cde kullanıcılar icinde boyut arttırıyo ve sığmıyor muhtemelen ondan kaynaklı
Yani kullanıcılar kısmını mı temizlemek gerekiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı