Yerel disk C'de ünlem nedir?

cotanak28

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, "OMEN by HP 7bt12EA" adlı laptop modelini alalı 6 ay civarı oldu. Aldığım ilk bir haftadan sonra yerel disk C sürücümün üzerinde bu sarı renkli ünlem işareti gözüme çarptı. O gün bugündür o işaret orada. Bunun anlamı nedir? İnternet üzerinden araştırma yaptığımda hiçbir veri elde edemedim. Sanırım bilgisayar üzerinde değiştirdiğim bir ayar yüzünden olmalı. Fakat net bir cevap bulmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şey buldum:

Dosya gezgini'ndeki C: Sürücüsünde ünlem işaretli sarı bir üçgen görüntülenir. Bunun nedeni, otomatik cihaz şifrelemesinin etkinleştirilmemesidir. Sorun, bir kullanıcı bilgisayarın ilk kurulumu sırasında (kutudan çıktığı sırada) yerel bir hesap kullanarak oluşturulur ve oturum açarsa oluşur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda iki farklı kullanıcı var birisi yerel hesap diğeri yönetici hesabı. Bu durumla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı herkeste olurdu. Belki aygıt yöneticisindeki bilinmeyen aygıt yüzünden yapıyordur. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz.
Verdiğin cevap doğru sanırım. Yine de teşekkür ederim değerli bilgilerin için.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-05-06 at 12.04.36.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 1.160
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…