kungormus Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 133 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2018 #11 Gökhan Tekyıldırım dedi: Disk Space Analyzer Software for Windows - FolderSizes Bu aracı indirip şu şekilde bir fotoğraf yollamanızı istiyorum: Eki Görüntüle 314196 Genişletmek için tıkla... Sizin Windows'unuz ile karşılaştırınca epey gereksiz dosya var sanırım çok fazla boyutları. Yakışıklı Üye dedi: Dosyalarınızı yedekleyerek format atın. Başka çözümlerle uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Format daha garanti gibi ama çok sıfırdan olduğu için sevmiyorum format olayını. Yedeklemem gereken bir sürü dosya var ve HDD'lerimde de çok yer yok.
Gökhan Tekyıldırım dedi: Disk Space Analyzer Software for Windows - FolderSizes Bu aracı indirip şu şekilde bir fotoğraf yollamanızı istiyorum: Eki Görüntüle 314196 Genişletmek için tıkla... Sizin Windows'unuz ile karşılaştırınca epey gereksiz dosya var sanırım çok fazla boyutları. Yakışıklı Üye dedi: Dosyalarınızı yedekleyerek format atın. Başka çözümlerle uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Format daha garanti gibi ama çok sıfırdan olduğu için sevmiyorum format olayını. Yedeklemem gereken bir sürü dosya var ve HDD'lerimde de çok yer yok.