Yerel disk D oluşturma

Daha fazla  
Selamün aleyküm HDD olan bir sistemim var. Windows 10 kurduktan sonra HDD'yi yerel disk D vE E diski oluşturma istiyorum. C diskinin boyutunun aynı olmasını istiyorum.

Dosya Ekleri

• engin123.png
    engin123.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 785
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu video yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C’ye sağ tıkla. Küçült yap ondan sonra istediğin boyutu gir. Ama tavsiyem format esnasında yapmak. Sisteme zarar verebilir. Çok önemli bilgi yoksa baştan format atın ve format esnasında ikiye bölün.
Selamün aleyküm HDD olan bir sistemim var. Windows 10 kurduktan sonra HDD'yi yerel disk D vE E diski oluşturma istiyorum. C diskinin boyutunun aynı olmasını istiyorum.

Yok yaramıyor çok kısa video.

Hocam başlat simgesine (Windows logosu) fare ile sağ tık yapın sonra açılan menüden disk yönetimini seçin
Sonra C diskine sağ tık yapın birimi küçülte tıklayın çıkan ekran sizden MB değeri istenecektir 1 GB = 1024 MB bu hesap üzerinden küçültün sonra ise C diskinin yan tarafında ayrılan birimin üstüne sağ tıklayın yeni sabit birim yazana tıklayın sonra ise ileri ileri ileri yapın tamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı