Gizli klasörleri görünür hale getirip kontrol edin.
Disk temizleme de deneyebilirsiniz.
Bakım yönergelerini uygula.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi
Eki Görüntüle 286924
Eki Görüntüle 286923
Öncelikle 2. bir işletim sistemim yok. Dizin takıntım olduğu için resimde görünen Program Files isimli klasörlerde, kurduğum unity, unreal engine ve benzeri uygulama bulunmakta.Öncelikle disk temizleme ile diskteki gereksiz dosyaları bir temizle. Gördüğüm kadarıyla D diskinde de bir adet Windows kurulu. Bir tane Linux dağıtımını (örn. Ubuntu) USB belleğe bootable olacak şekilde yazdır ve Live olarak boot et.
Ardından (sdd1 veya volume4 olarak gözükebilir ismi) Dosya yöneticisine gir ve doğru diske eriş. Dosya sisteminin önbellek olarak atadığı dosyalae nelermiş bir incele bakalım.
Ek olarak RidNacs kullanarak tüm diskin alan hesaplatmasını yaptır ve sonucu tam ekran olarak sansürlemeden (sadece şahsi klasörlerinin ilk 3 harfi dışını sansürleyebilirsin. 3 harf sana yönlendirme yapabilmemiz için gerekli) buraya ekle.
HDD'lerde biçimlendirme sadece mantıksal olarak yapılır, fiziksel olarak değil. Bu sebeple o sektöre herhangi bir veri yazılana kadar o bilgi orada durmaya devam eder. İzlenebilmelerinin sebebi budur.Yaptığım onca temiz kurulumlar sırasında defalarca biçimlendirmeme rağmen, içinde bulunan video ve filmler hala sorunsuz izlenebilir halde.
Rica ederim.Yardımları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. @SypeR
Klasör izinlerinizi kontrol ettiniz mi acaba?%90'lık bir kısmı sildim lakin 6 GB bir klasörü bir türlü silemedim. @SypeR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.