Bir deneyin ama onun işi zor CMD üzerinden sıfırlamayı denemek lazım.![]()
EaseUS | Data Recovery, Backup, Partition Manager, Data Transfer, Video Editor and Recorder.
EaseUS offers various software utilities to safeguard your data and improve productivity, including data recovery software, backup software, partition manager, data transfer tool, video editor, and recorder.www.easeus.com
Bir videodan kurtarma programı görüp indirdim, programda dosyalar görünüyor ama kurtarmak için para istiyor, üstte atılan program sürekli hata verip kapanıyor. Senin attığında ise kurtarmanın nasıl yapılacağını göremedim, harf ataması yaptım ama bir şey değişmedi. Ücretsiz kurtarma programı önerirseniz çok iyi olur.Arkadaşın attığı programı dene olmazsa bununla denersin;
![]()
Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software
Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free.www.paragon-software.com
Buradan diske ulaşabilirsen tekrar harf ataması falan yapmayı dene.
Bir videodan kurtarma programı görüp indirdim, programda dosyalar görünüyor ama kurtarmak için para istiyor, üstte atılan program sürekli hata verip kapanıyor. Senin attığında ise kurtarmanın nasıl yapılacağını göremedim, harf ataması yaptım ama bir şey değişmedi. Ücretsiz kurtarma programı önerirseniz çok iyi olur.
Yerel disk F bu şekilde kayboldu, içinde bazı oyunlar vardı, başka ne olduğunu bilmediğimden silinmesinden korkuyorum. Denetim yapılamıyor. Biçimlendirme ilk başta yapılmıyordu şimdi de silinecek diyor. Silmeden kurtarmamın yolu var mı?
Eki Görüntüle 1945315
Eki Görüntüle 1945317
Eki Görüntüle 1945318
Eki Görüntüle 1945328
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.