Arkadaşlar dediğim gibi benim yerel disk biraz dolu bu doluluğun birazını yedek diske aktarırsam ne olur? Yerel ve yedek disk arasındaki farklar nelerdir? Bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar dediğim gibi benim yerel disk biraz dolu bu doluluğun birazını yedek diske aktarırsam ne olur? Yerel ve yedek disk arasındaki farklar nelerdir? Bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 590351
Yerel Windows kurulu disktir.
Yedek yazan ise diskinin Windows olmayan bir parçası.
Dosyaları vs oraya yedeklersen tam anlamıyla format atarken (dosya silmeli) (bu nasıl bir tabir kendime hayran kaldım) sadece C diskini formatlayıp D diskinde dosyalarınızı bırakarak dosya kaybını önlersiniz.
Yerel Windows kurulu disktir.
Yedek yazan ise diskinin Windows olmayan bir parçası.
Dosyaları vs oraya yedeklersen tam anlamıyla format atarken (dosya silmeli) (bu nasıl bir tabir kendime hayran kaldım) sadece C diskini formatlayıp D diskinde dosyalarınızı bırakarak dosya kaybını önlersiniz.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Peki yeni indirdiğim dosyaları yerel diskde fazla doluluk olmasın diye yerel diske değil de Yedek'e kurarsam sıkıntı yaşar mıyım?
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Peki yeni indirdiğim dosyaları yerel diskde fazla doluluk olmasın diye yerel diske değil de Yedek'e kurarsam sıkıntı yaşar mıyım?