Yerel diskdeki uygulamaları yedek diske aktarma

Punisher cat

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi benim yerel disk biraz dolu bu doluluğun birazını yedek diske aktarırsam ne olur? Yerel ve yedek disk arasındaki farklar nelerdir? Bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Ekran Görüntüsü (15).png

Arkadaşlar dediğim gibi benim yerel disk biraz dolu bu doluluğun birazını yedek diske aktarırsam ne olur? Yerel ve yedek disk arasındaki farklar nelerdir? Bu soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 590351
Yerel Windows kurulu disktir.
Yedek yazan ise diskinin Windows olmayan bir parçası.
Dosyaları vs oraya yedeklersen tam anlamıyla format atarken (dosya silmeli) (bu nasıl bir tabir kendime hayran kaldım) sadece C diskini formatlayıp D diskinde dosyalarınızı bırakarak dosya kaybını önlersiniz.

Yerel Windows kurulu disktir.
Yedek yazan ise diskinin Windows olmayan bir parçası.
Dosyaları vs oraya yedeklersen tam anlamıyla format atarken (dosya silmeli) (bu nasıl bir tabir kendime hayran kaldım) sadece C diskini formatlayıp D diskinde dosyalarınızı bırakarak dosya kaybını önlersiniz.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Peki yeni indirdiğim dosyaları yerel diskde fazla doluluk olmasın diye yerel diske değil de Yedek'e kurarsam sıkıntı yaşar mıyım?

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Peki yeni indirdiğim dosyaları yerel diskde fazla doluluk olmasın diye yerel diske değil de Yedek'e kurarsam sıkıntı yaşar mıyım?
Bence siz yedek dosyasını biraz küçültüp C diskine ekleyin disk yöneticisinden.
Tam emin değilim :D.

Nasıl ekleyebileceğim hakkında bir bilgin var mı?
Pardon geç kaldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmzama bakarsan sevinirim:).
(Videoyu değiştirdim)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı