Osmanlı tokadı reklamları tutmuyorZula çok sağlam reklamlar yaptı.
Var ama giden oyuncuları döndüremez.O yüzden Zula'nın yeni hedefleri olabilir mi?
Dün gece aylar sonra girdim sunucular boş.
Osmanlı tokadı reklamları tutmuyorZula çok sağlam reklamlar yaptı.
Var ama giden oyuncuları döndüremez.O yüzden Zula'nın yeni hedefleri olabilir mi?
Aga zaten Zula'nın yatırımı çok iyiydi dolayısıyla güzel para kazanıyordu bu yüzden sağlam reklamlar yapıyordu. MMOFPS oyunlarının piyasa da tutunması için de yatırım+para gerekiyor. Bu sektöre de yatırım yapabilecek para eğer yanlışım yoksa şuan tek Lokum Games'de var o yüzden acaba bu kadar yatırım yaptılar, güzel para kazandılar dolayısıyla yeni hedefleri olabilir mi? gibisinden bir görüşleri merak ettim.Zula bitti diyebiliriz.
Zula'nın farklı bir P2W olmayan oyunu çıkarsa bi' ihtimal tutar ama eskisi gibi olamaz. Zira Valorant vb. oyunlar Zula'nın kitlesini çekti.
Sabotaj mı ne vardı o da unutuldu sanırım. Zaten çok eksiği vardı.
Bora vardı kapandı.
Türkiye'den rahat 10 yıl adam akıllı MMOFPS çıkmaz.
Tutma nedeni düşük sistemi olanları oynayabilmesi ve P2W olması.Aga zaten Zula'nın yatırımı çok iyiydi dolayısıyla güzel para kazanıyordu bu yüzden sağlam reklamlar yapıyordu. MMOFPS oyunlarının piyasa da tutunması için de yatırım+para gerekiyor. Bu sektöre de yatırım yapabilecek para eğer yanlışım yoksa şuan tek Lokum Games'de var o yüzden acaba bu kadar yatırım yaptılar, güzel para kazandılar dolayısıyla yeni hedefleri olabilir mi? gibisinden bir görüşleri merak ettim.
Wolfteam sevmediğim bir oyundu. Ve Türk yapımı bir oyunda değil o yüzden ne olduğu umurumda değilBir ara Wolfteam vardı o ne oldu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.