Yerli ve kaliteli atlet, boxer, çorap markası önerisi

khoomei

Hectopat
Yer
🇹🇷
Daha fazla  
Tutku ve seheryıldızı boxerları beğenmiyorum, düşük kalite geliyorlar.
Mavi'nin boxerlarını denedim tutkudan daha az dayanıklı...
Polo'nun atletlerini beğendim ama yerli marka değil.
Ayaklarım 46 numara ve aldığım her çorap zamanla yırtılıyor, çünkü genelde standart beden çoraplar 45 numaraya kadar oluyor.

Anlayacağınız atlet, boxer, çorap için fiyat fark etmez kaliteli -olursa yerli- önerilere açığım.

Ayaklarım 46 numara ve aldığım her çorap zamanla yırtılıyor, çünkü genelde standart beden çoraplar 45 numaraya kadar oluyor.

Anlayacağınız atlet, boxer, çorap için fiyat fark etmez kaliteli -olursa yerli- önerilere açığım.

Anthony jackson siyah atlet almıştım 10 tane Amazon'dan geçen yıl. Aşırı rahat bayağı da sağlam öneririm kesinlikle. Yerli marka demişsin fakat maalesef bilgim yok o konuda. Alacaksan ama dediğime kesinlikle bak cidden kaliteli.

Tutkularında kötü olanları var. Pamuk oranından kısıp ucuza satıyorlar. Çorapları toplu aldığınızda 20 TL fiyata geliyor. Hepsinin kalitesi alt düzey. Günümüz şartlarında kalite bir çorap 50 TL fiyatlardan başlıyor. O yüzden şehrinizdeki Tuhafiyeciye gitmenizde fayda var.

Evet pamuk tercihim.
Kaliteli yerli varsa önceliğim yerli tabii ama yoksa mecbur diğer markalara da bakacağım.

Calvin Klein'i çok görüyorum ama gerçekten iyi mi yoksa popüler kültürün dayatmalarından mı bilemiyorum hiç kullanmadım.

Tekstil ülkesiyken a kalite atlet boxer çorap üretemiyor oluşumuz gerçekten üzücü.

Buradan Mavi'nin yöneticilerine de seslenmek istiyorum :D
Mavi'nin düşük kalite boxer üretmesi ve atlet üretmemesi yakışmıyor.

Anthony jackson siyah atlet almıştım 10 tane Amazon'dan geçen yıl. Aşırı rahat bayağı da sağlam öneririm kesinlikle. Yerli marka demişsin fakat maalesef bilgim yok o konuda. Alacaksan ama dediğime kesinlikle bak cidden kaliteli.
Anthony Jackson'a baktımda yerli markaymış zaten :D

Bende boxerlarını kullanıyorum gayet kaliteli.
Teşekkürler hocam. 2 öneri geldi, yerli markaymışta. Deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı