Yerli yapay zeka kumru AI hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yerli olduğu bilinsin diye ''Kumru'' koymuşlar herhalde. Kim oluşturmuş bu yapay zekayı?

Bu test aşaması değil mi? Verdiği cevaplar komik, dalga geçilebilir ama ChatGPT ile karşılaştıranlar var. Onu da 3 ile kullanmaya başladık zamanla kararlı hale geliyor, bu da gelişecektir ama amaçları zaten aynı değil, B2B üzerine geliştiriliyor.

İyileştirmeler yapsalar da yine kötü olup kullanılmayacak, Gemini'den devam.
Zaten genel kullanıcı için değil şirketler için geliştiriliyor.

Başka hiçbir yapay zekada bu kadar yanlışlık görmedim.

İstanbul kelimesinde 4 tane var demesi ve anlamsız bir matematik işlemi. Anlıyorum. İlk defa açtım bu zeka olmayan yapay zekayı.

Son düzenleme:

Aynen öyle. Twitter'da gün boyu yüzlerce saçma sapan yorum görüyorum. ChatGPT ile kıyaslayıp "Abi olmamış yaa, yapamamışlar." diyorlar. Önlerine çıkan yazıyı kabul etmeden önce okusalar...

Başka hiçbir yapay zekada bu kadar yanlışlık görmedim. Kimse kusura bakmasın ama çöp.

Keşke önüne gelen yazıyı okusan da öyle yorum yapsan.

@Xantern, kolay kolay 1 kere bile doğru bilgi vermemesi saçma. ChatGPT alternatifi diye kullanmıyoruz zaten.

@Xantern, kolay kolay 1 kere bile doğru bilgi vermemesi saçma. ChatGPT alternatifi diye kullanmıyoruz zaten.

Hayır saçma değil. Deneme sürümünden ne bekliyorsun ki? Bu ürünün kendisi değil diyorlar. Deneme amaçlı açmışlar siteyi de. Tamamen çıksın, ürün bu desin adamlar ondan sonra bu saçma hatalar devam ederse hepimiz eleştiririz zaten.

@Xantern, haklısınız, anlık bir yükselme oldu. Dediğiniz gibi inşallah olur.

@Xantern Deneme sürümü diyoruz da en basit bir soruya bile cevap verememiş. Sorduğumuz soru epey işlem gerektiren bir soru olsa haklısınız ancak bu soruyu okuma yazma bilmeyen birisine de sorsan 1 diyecek. Tüm bunları geçelim, ''kumru'' diye isimlendirme'de mi deneme sürümünün hatası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…