Yerli yapay zeka kumru AI hakkında ne düşünüyorsunuz?

Atatürk'ün Sakarya Meydan Muharebesi'ne Fiat Tempra ile gittiğini iddia ediyor kendisi.
Sen söylersen oda öyle der Snapchat'de bile aynısı oluyordu. CG motorlarını İsmet İnönü bulmuştur demişti bana.

Adin cikacagina, canin ciksin diye bosa dememisler XD.

Hayatinda ML ne, LLM ne, bunlar nasil calisir bakmamis insanlarin bu tarz yorumlari beni siddetle sasirtiyor. Elestiriyi dozunda yapmak nedir bilmiyorsunuz.

Dünyanın en kotu yapay zekası olduğunu düşünüyorum, çoğu konuya cevap vermiyor. Sizin fikriniz nedir?
Komedi tufanı ya. Kumru'ya göre Atatürk Samsun'a çıkarken Fiat Doblo ile çıkmış

Hayatinda ML ne, LLM ne, bunlar nasil calisir bakmamis insanlarin bu tarz yorumlari beni siddetle sasirtiyor. Elestiriyi dozunda yapmak nedir bilmiyorsunuz.
Machine learning biliyorum da hocam yapay zekanın cevaplar koparttı. İlerde düzelir elbet.

Yerli geri zeka diyebiliriz bence. Çünkü daha kreşe gidiyor. Daha öğreneceği çok şey var.

Aramızdan biriymiş bu arada.

Son düzenleme:
@TheAny Hayatımda ''ML ne, LLM ne'' diye bakmadığım doğrudur, bakmak için gerekte duyduğum bir şey değilmiş demek ki. Açıklarsan bilgi sahibi olmuş olurum belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…