Yerli yapay zeka kumru AI hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fazlaca yanlı bir şekilde eğitilmiş. Pardon, eğitilememiş zira bu modelden 2+2’nin cevabını bile doğru alamazsınız.

Kullanıldıkça veri seti oturur ve daha iyi hâle gelecektir. ChatGPT de ilk çıktığında kötü hâldeydi, tabii bunun kadar kötü olamaz ancak arada deneyim ve bütçe farkı var. Bana anlamsız bir linç kampanyası başlatılmış gibi geldi sosyal medyada ilk Türk yapay zekası sıfatından dolayı. Zaman vermek lazım.
Linç edilme sebebi başarısız olması değil, aşırı derecede yanlı olması.

Okudum hocamda gizlilik sözleşmesinden bahsediyorum hazırlandığı vakit her şeyimi sunucuda barındıracaklarsa batışı çok sert olacak.

Hocam ilk olarak son kullanıcılar için değil adamlar her yere yazmış "biz kurumsal firmalara özel eğiteceğiz" diye. İkinci olarak şu anki gizlilik sözleşmesi çok önemsiz. Keza daha üye olma dahi yok. Yani çıktığında bakmak lazım, tabii çıkarsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fazlaca yanlı bir şekilde eğitilmiş. Pardon, eğitilememiş zira bu modelden 2+2’nin cevabını bile doğru alamazsınız.

Linç edilme sebebi başarısız olması değil, aşırı derecede yanlı olması.

Yanlıdan kasıt nedir? Yandaş mı? Benim Kumru hakkında hiçbir bilgim yok bu arada. Youtube'da bir video gördüm orada da dalga geçiliyordu o videoyla haberim oldu. Ben dışarıdan bakarak genel mantıkla düşünüyorum.

Yanlıdan kasıt nedir? Yandaş mı? Benim Kumru hakkında hiçbir bilgim yok bu arada. Youtube'da bir video gördüm orada da dalga geçiliyordu o videoyla haberim oldu. Ben dışarıdan bakarak genel mantıkla düşünüyorum.
Evet, yandaş. Twitter’a bakarsanız görebilirsiniz.

Evet, yandaş. Twitter’a bakarsanız görebilirsiniz.

Haberim yok. Bu sıralar gündemi takip etmiyorum. Bu da benden gelsin o zaman.

SmartSelect_20251012-234556_Chrome.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-12-23-47-37-660_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-12-23-47-37-660_com.android.chrome.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı