YES programına 79,6 ortalamayla başvurulabilir mi?

İstenilen belgeler kısmındaki ilk belge başvuru dilekçesi de onu nasıl yazdınız diye sormuştum hiçbir bilgi verilmemiş çünkü hangi kuruma yazılacak vs.

İstenilen belgeler kısmındaki ilk belge başvuru dilekçesi de onu nasıl yazdınız diye sormuştum hiçbir bilgi verilmemiş çünkü hangi kuruma yazılacak vs.
Ebeveyninin yazması gerek. Ben katıldığım zaman babam yazmıştı tarayıcıdan tarayıp bilgisayara jpeg olarak aktarıp başvuru dosyalarıyla beraber yollamıştım.

E-devletten ekran görüntüsü alıp mı atacağız, belge çıkartma yerini bulamadım.

Başvuru dilekçesi örneğiniz varsa paylaşabilir misiniz benimle,

Son düzenleme:
Hizmet dokümlerinin e devlette yazdırma seçeneği var . Diğerlerini bilmiyorum ama siz hepsine tekrar bakın bazılarında yazdır yeri oluyor. Ben geçen sene bazılarının ekran görüntüsünü alıp atmıştım bir şey demediler ekran görüntüsü de atabilirsiniz büyük ihtimal. Dilekçeyi de chatgpt ye yazdırabilirsiniz zaten size yazıp doldurulacak kısımları bırakıyor beğenmediğiniz yerde değişiklik yapabilirsiniz.

Tapu ve araç bilgisini ss olarak atsam sıkıntı olmaz heralde.

Başvuru dilekçesi olarak bu örneği kullansam ad soyad, tarih vs. kısımlarının yeri doğru mudur,

Dosya Ekleri

• IMG_20231003_231031.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 82
Dilekçeyi velinin yazması lazım.

Başvuru dilekçesini nasıl yazdınız acaba? Nereye yazıyoruz biliyor musunuz?

Merhaba bana da yardım edebilir misiniz? e-Devlet'ten ruhsat bildirimi istiyor onu nasıl alacağım? Nasıl şeklinde atacağım? Bir de okul epostası çok önemli mi ben okulun sitesinin linkini koydum?

Dilekçeyi velinin yazması lazım.

Sen geçen sene velin adına mı dilekçe yazdın ve geçen sene hangi aşamaya geldin çağırdılar mı seni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilekçeyi velinin yazıp imzalaması gerekiyor, okul e-postasını da müdür yardımcısından isteyebilirsin. Siteyi yazarsan kabul etmezler.

Tapu ve araç bilgisini ss olarak atsam sıkıntı olmaz heralde.

Başvuru dilekçesi olarak bu örneği kullansam ad soyad, tarih vs. kısımlarının yeri doğru mudur,
Tapu ve araç bilgisi resmi evrak olması gerekiyor ss olarak değil.

Dilekçeyi velinin yazıp imzalaması gerekiyor, okul e-postasını da müdür yardımcısından isteyebilirsin. Siteyi yazarsan kabul etmezler.

Tapu ve araç bilgisi resmi evrak olması gerekiyor SS olarak değil.

Tapu araç şeyini nereden alacağım ve nasıl dilekçede nelerden bahseticem nasıl ve hani dilekçede …. Müdürlüğüne falan yazılıp bahsedilirya oraya ne yazacağım

Tapu ve araç bilgisi resmi evrak olması gerekiyor SS olarak değil.

Evrağı nasıl aldın dostum 1 gün kaldı çok önemli detaylı bilgi verebilit misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…