Çözüldü Yeşil ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

slim14

Centipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
1721814242306.png

Neden olduğunu merak ettim o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yok yaşamadım o hatayı neden olur onu merak ettim.

24H2 kurduğunuzda, daha tam yayınlanmadığı için Windows Insider, bir nevi Windows beta kullanarak kurabiliyorsunuz. Bu durumda Windows Insider'a üye olduğunuz için mavi ekran vermek yerine "Windows Insider Build ran into a problem"gibi bir yazı ile yeşil ekran veriyor. Yani sebebi Windows Insider'a üye olman.
Yok yaşamadım o hatayı neden olur onu merak ettim.

24H2 kurduğunuzda, daha tam yayınlanmadığı için Windows Insider, bir nevi Windows beta kullanarak kurabiliyorsunuz. Bu durumda Windows Insider'a üye olduğunuz için mavi ekran vermek yerine "Windows Insider Build ran into a problem"gibi bir yazı ile yeşil ekran veriyor. Yani sebebi Windows Insider'a üye olman.

Çözüm
Tamam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı