Garantiye gönderirsem yapmazlar gibi duruyor virüs yüzünden.Ekran kartı arızası gibi duruyor. Garantisi varsa hemen gönderin.
Başka yerde yaptırma sahada çalarlar en azından garantiye gönderirsen sistemin belli değişip değişmediğini anlarsınGarantiye gönderirsem yapmazlar gibi duruyor virüs yüzünden.
garantidekilere de güvenemiyorum parça alabiliyorlar. Başka bir yerde pc'yi yaptırsam olur mu?
Katılıyorum geçen telefonumu verdim ne varsa söküp 5 10 TL lık şeyler koymuş kameramı bile almıştı@Berna123 Garantide öyle bir şey olmaz korkma, virüs yüzüne olduğunu düşünmüyorum ama öyle bir düşüncen varsa Kaspersky indir bir taraftır. Kesinlikle mahalle bilgisayarcilarina verme.
Peki ben bunu evshop dan almıştım. casper’a mı götürmem gerek yoksa aldığım mağaza ya mı. (markası excalibur)@Berna123 Garantide öyle bir şey olmaz korkma, virüs yüzüne olduğunu düşünmüyorum ama öyle bir düşüncen varsa Kaspersky indir bir taraftır. Kesinlikle mahalle bilgisayarcilarina verme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.