Yeşil kart ile Amerika'da polis olabilir miyim?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  

Asıl amacım: Yeşil kart ile polis olduktan sonra 5-7 yıl geçtikten sonra navy seal's dahil olabilmek.

Selamünaleyküm. Polis & navy seals ya da sat (Türk birimi olan) olabilmek için bir hayalim var, ve araştırdım fiziksel güç mülakatları oluyormuş ve bende kendimce kendimi eğitime soktum işte koşu, şınav, mekik, barfiks, şınav, bench press Kilo'nun %56'sı kadar kaldırmak gerekiyor, işte bu alanlar üzerinde kendimi yetiştiriyorum, iyi haber koşu ve şınav da yeterliyim hatta fazlası bile var.

İngilizcem şu an A1 ama hızlı öğrenirim ve artık her gün İngilizce çalışmaya başladım. ABD vatandaşları ile akşamları konuşuyorum, Discord, TeamSpeak, Skype gibi yerlerden aktif olarak konuşmaya çalışıyorum.

Not : Tehlikeli bir meslek biliyorum, Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Asıl amacım: Yeşil kart ile polis olduktan sonra 5-7 yıl geçtikten sonra navy seal's dahil olabilmek.

Selamünaleyküm. Polis & navy seals ya da sat (Türk birimi olan) olabilmek için bir hayalim var, ve araştırdım fiziksel güç mülakatları oluyormuş ve bende kendimce kendimi eğitime soktum işte koşu, şınav, mekik, barfiks, şınav, bench press Kilo'nun %56'sı kadar kaldırmak gerekiyor, işte bu alanlar üzerinde kendimi yetiştiriyorum, iyi haber koşu ve şınav da yeterliyim hatta fazlası bile var.

İngilizcem şu an A1 ama hızlı öğrenirim ve artık her gün İngilizce çalışmaya başladım. ABD vatandaşları ile akşamları konuşuyorum, Discord, TeamSpeak, Skype gibi yerlerden aktif olarak konuşmaya çalışıyorum.
Benim bildiğim bazı eyaletlerde vatandaş olma şartı var ama bazı eyaletler vatandaş şartı olmadan alıyorlar diye biliyorum.

Amerika da polis olmak kumar oynamak gibi. Hangi eyalette polis olduğunuza bağlı olan bir durum. Teksas eyaletinde olursanız annenizin babanızın duasını alıp gidin. Kuzey eyaletlerinde olacaksanız sabah akşam hot dog yiyip araç içerisinde devriye atarsınız.

Onları ilk çıktığından beri takip ediyorum fakat, Amerika'da polisliği en iyi şekilde anlamak için bence PoliceActivity kanalı çok iyi.

Ve tehlikeli biliyorum.
Aracı durdurup yanına gidiyorsunuz tam yaklaşırken adam araç içinden mermi yağdırıyor. Adamlarda polisten kaçmak için polisi öldür kuralı var resmen.

Aracı durdurup yanına gidiyorsunuz tam yaklaşırken adam araç içinden mermi yağdırıyor. Adamlarda polisten kaçmak için polisi öldür kuralı var resmen.
By Driving : Araç ile ateş edip kaçma.
O tür durumları biliyorum, İzliyorum ama Amerikan polisi bu tür durumlara karşı tecrübeli ve eğitimli.

Bu görüntüde sizin dediğiniz olay yaşanıyor "0:15" kapıyı açıp polise ateş ediyor, Bakmanızı tavsiye ederim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not : Görüntüdeki polisler " Tactical Team " sivil polis gibiler en az 2 kişi devriye atıyorlar, Bu görüntüde 3 kişi devriye atıyor ve o 3. polis aracı süren polisin hayatını kurtarıyor, Aracı süren polis hatalı bir yol izliyor, Arkadaki polis ise henüz silahını bile çekmemiş.

2. Not : Bende polis videoları izliyorum Amerikan polisleri youtuber gibi videoyu açıp yorumluyorlar bende oradan biliyorum, Türkçe olarak " Amerikalı Aynasız " tavsiye ede bilirim, Eğer İngilizceniz benimki gibi A seviyelerindeyse alt yazılı olarak yabancıları izleye bilirsiniz.

Not : Tehlikeli bir meslek biliyorum, Teşekkür ederim.
Hocam konuyla alakasız ama bende ABD'den yabancı arkadaş edinmek istiyorum. Nasıl edindiğinizi söyler misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı