Yeşil pasaport için ögrenci olmak şart mı?

batuhancvsr

Hectopat
Daha fazla  
Liseyi yeni bitirdiim. İstediğim üniversite gelmedigi için mezuna kaldım. Şu an yeşil pasaporta başvurmayı düşünüyorum ama ögrencilik zorunlulugu var mı bilmiyorum. Bazıları var, bazıları yok diyor. Bilen ya da ögrenci olmayıp alan var mı? Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığın ilk konuya yazmıştım, buna da yazacağım. Öğrenci pasaportunun harç dışında bir avantajı yok. Eğer ki ailenden bir devlet memuru varsa veya kendin bir devlet memuru çalışanıysan alabilirsin. Yeşil pasaport zaten harçtan muaftır. Sadece defter parası ödersin.

Bak dostum sana pasaport türlerini aşağı bırakıyorum. İyice bak, öğren. Kafan karışmasın.

Son düzenleme:
Emekli memur 2 ci dereceden ama sordum soru şu ben l

Yeşil pasaportu sadece devlet memuru ve aile fertleri alabilir. Ailede devlet memuru var mı?

İse bitirdim ama sanırım ögrenci olmam gerekiyormuş 18 yaş üstü için ögrenci olmak zorunlulu varmıs bu doğru mu degılmı.

Emekli memur 2 ci dereceden ama sordum soru şu ben l

İse bitirdim ama sanırım ögrenci olmam gerekiyormuş 18 yaş üstü için ögrenci olmak zorunlulu varmıs bu doğru mu degılmı.
1.5 yaşındaki kardeşimin yeşil pasaportu var dostum. Allah aşkıma attığım linke bak. Bunları sana kim söylüyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı