Bay Muzcuk

Hectopat
Daha fazla  
Asus'un X550V laptopunu kullanıyorum. İlk aldığım zaman (Ekim 12 veya 13 gibi bir tarih) PC'yi açtım ve denetim masasına girdim. İçeride YAC(Yet Another Cleaner) diye bir program vardı. Ben de belki bir antivirüs programıdır diye bıraktım sonuçta anlamlı bir Türkçesi var. Meğersem araştırmama göre antivirüs yerine tam tersi virüsmüş. Maalesef antivirüs programım uninstall dosyasında bile virüs buldu hem de trojen. Ben de kaldıramadım. Artık 1 2 saatte bir maalesef kişisel bilgisayarınız bir problemle karşılaştı diyor ve bir % doluyor sonra %100 olunca PC tekrar başlıyor ve tekrar kullanıyorun. Lütfen biri yardım edebilir mi? Zaten yazın aldığımız yer olan Vatan Computer'a götüreceğiz. Ben Zamanında PC'ye Windows'un kendi dosya sıfırlama yerinden sıfırladım ve yine aynı adlı bir dosya geldi. Anlamadım. Kuzenime sordum o da de belki harddisk veya anakarttadır problem dedi. Eğer ki hard diskte ise değişir ve PC'ye yeni orijinal veya crack Windows 10 alman gerekir dedi. Orijinal Windows 10 ne kadar bilen varsa yazabilir mi? Eğer ki harddisk veya anakartta çıkmaz ise ne der bana sayın Vatan Computer çalışanları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı