Yeteneğimi Nasıl Değerlendirmeliyim?

Merhaba sesinize aşık oldum, sevgiliniz yoksa bi kahve içebilir miyiz?

Şaka maka bu ne böyle bence sen facebooktaki amcaları işlet sonrada kendi ig sayfanı oluştur, biraz kitle kazanınca içerikleri çoğaltırsın .d .
Ekipmanlarım elverişli olduğunda bi yayın platformunda yayın açmayı düşünüyorum.
Teşekkürler
Dostum yanlız sesinde baya güzel şarkıda söyleyebilirsin.
Malesef sesimin patladığı yerlerden biriside orası oluyor.
Bu sesimle bir şarkı söylüyemiyorum bir de kahkaha atamıyorum.

Yalniz cok net kiz sesi oluyormus, vay arkadas.
Temsili birakayim:
Eki Görüntüle 496194

Ahah :D
C0A87343-AF1D-4FAD-95E4-B44FBB532143.png

Ses eğitilebilen bir şeydir. Şan eğitimi alırsan kadın sesini kullanarak şarkı söylemeyi öğrenebilirsin. Bir vokal hocasına gidip durumunu izah et. Şan eğitimi alırsan kadın sesiyle şarkı söylemeyi belki öğrenebilirsin.

Bunun haricinde normal sesin seslendirme sanatçısı olmaya yatkın gibi geldi. Bu yoldan da ilerleyebilirsin.

Twitch'de yüzünü uzun bir süre göstermeden yayın açabilirsin. Parayı falan kaptıktan sonra kapatırsın kanalı parayı alıp kaçarsın. Bunu YouTube içinde yapabilirsin.

CS:GO oynarken insanları trolleyebilirsin.
YouTube'de kız taklidi yaparak videolar çekebilirsin, insanlar bu tür şeyleri çok seviyorlar.

Twitch'de yüzünü uzun bir süre göstermeden yayın açabilirsin. Parayı falan kaptıktan sonra kapatırsın kanalı parayı alıp kaçarsın. Bunu YouTube içinde yapabilirsin.

CS:GO oynarken insanları trolleyebilirsin.
YouTube'de kız taklidi yaparak videolar çekebilirsin, insanlar bu tür şeyleri çok seviyorlar.
Sence kamera kapalı bir şekilde yayın yapıp cinsiyetimi yanlış göstermek yerine bu gözler önünde yetenekli bir insan olarak yapmak daha mantıklı değil mi ?
YouTube de troll içerikli videolar çekebilirsiniz.
Ses kullanılan platformlarda insanlar ile kolaylıkla dalga geçebilir eğlenebilirsiniz
Blind ID de bunu fazlaca yapıyorum 😄
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı