Yeteneğimi Nasıl Değerlendirmeliyim?

Ekipmanlarım elverişli olduğunda bi yayın platformunda yayın açmayı düşünüyorum.
Teşekkürler
Dostum yanlız sesinde baya güzel şarkıda söyleyebilirsin.
Malesef sesimin patladığı yerlerden biriside orası oluyor.
Bu sesimle bir şarkı söylüyemiyorum bir de kahkaha atamıyorum.

Tiyatroda değerlendirebilirsin biraz da rol yeteneğin varsa. Bunun dışındaki neredeyse tüm yollar insanları kandırmaya yönelik. En azından böyle sanata bir katkı sağlarsın.

Ses eğitilebilen bir şeydir. Şan eğitimi alırsan kadın sesini kullanarak şarkı söylemeyi öğrenebilirsin. Bir vokal hocasına gidip durumunu izah et. Şan eğitimi alırsan kadın sesiyle şarkı söylemeyi belki öğrenebilirsin.

Bunun haricinde normal sesin seslendirme sanatçısı olmaya yatkın gibi geldi. Bu yoldan da ilerleyebilirsin.

Türkiyede bol sayıda bulunan abaza dayılardan bol miktarda para kopartabilirsin. Aman dikkat et dava edilme

Twitch'de yüzünü uzun bir süre göstermeden yayın açabilirsin. Parayı falan kaptıktan sonra kapatırsın kanalı parayı alıp kaçarsın. Bunu YouTube içinde yapabilirsin.

CS:GO oynarken insanları trolleyebilirsin.
YouTube'de kız taklidi yaparak videolar çekebilirsin, insanlar bu tür şeyleri çok seviyorlar.

Sence kamera kapalı bir şekilde yayın yapıp cinsiyetimi yanlış göstermek yerine bu gözler önünde yetenekli bir insan olarak yapmak daha mantıklı değil mi ?
YouTube de troll içerikli videolar çekebilirsiniz.
Ses kullanılan platformlarda insanlar ile kolaylıkla dalga geçebilir eğlenebilirsiniz
Blind ID de bunu fazlaca yapıyorum
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…