Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 3 Şubat 2020 #51 Metin 2'de item çal sesli konuşma gibi bir mantığı varsa.
Catnip1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 3 Şubat 2020 #52 Lodge dedi: Metin 2'de item çal sesli konuşma gibi bir mantığı varsa. Genişletmek için tıkla... Yaptım
Lodge dedi: Metin 2'de item çal sesli konuşma gibi bir mantığı varsa. Genişletmek için tıkla... Yaptım
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 3 Şubat 2020 #53 Catnip1 dedi: Blind ID kullanıyorum son seviyeyim şu an Genişletmek için tıkla... Denk gelirsek düşerim Bu arada market veya açık alanlarda arkadaşın gizli kameraya çekecek sen de kız taklidi ile insanların tepkisini alabilirsin.
Catnip1 dedi: Blind ID kullanıyorum son seviyeyim şu an Genişletmek için tıkla... Denk gelirsek düşerim Bu arada market veya açık alanlarda arkadaşın gizli kameraya çekecek sen de kız taklidi ile insanların tepkisini alabilirsin.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #54 Allah allah bi ben dinleyemedim. Dostum sesin linkini tekrar düzgün şekilde atar mısın? Nedense açılmıyor bende.
Allah allah bi ben dinleyemedim. Dostum sesin linkini tekrar düzgün şekilde atar mısın? Nedense açılmıyor bende.
Catnip1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 3 Şubat 2020 #55 kadirz123 dedi: Allah allah bi ben dinleyemedim. Dostum sesin linkini tekrar düzgün şekilde atar mısın? Nedense açılmıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ses
kadirz123 dedi: Allah allah bi ben dinleyemedim. Dostum sesin linkini tekrar düzgün şekilde atar mısın? Nedense açılmıyor bende. Genişletmek için tıkla... Ses
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #56 Telefondan hallettim. Cidden müthiş bir ses yeteneği. Fazlasını atarsan güzel olur cidden 18-25 yaş arası genç kızların sesine çok benziyor. Kendi sesinde çok iyiydi. İleride dublaj işine falan girebilirsin kendini geliştirerek.
Telefondan hallettim. Cidden müthiş bir ses yeteneği. Fazlasını atarsan güzel olur cidden 18-25 yaş arası genç kızların sesine çok benziyor. Kendi sesinde çok iyiydi. İleride dublaj işine falan girebilirsin kendini geliştirerek.
G greenslim Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 83 Çözümler 2 4 Şubat 2020 #57 Biraz mizah çalışarak komedyen olabilirsin belki bir filmde yan karakter olarak veya misafir olarak oynayabilirsin
Biraz mizah çalışarak komedyen olabilirsin belki bir filmde yan karakter olarak veya misafir olarak oynayabilirsin
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 4 Şubat 2020 #58 Sanırım hapishanede çok işe yarar. Bir abi söylemişti arkadaşıma. greenslim dedi: Biraz mizah çalışarak komedyen olabilirsin belki bir filmde yan karakter olarak veya misafir olarak oynayabilirsin Genişletmek için tıkla... Homoseksüel olarak mı oynayacak? Adam erkek yahu.
Sanırım hapishanede çok işe yarar. Bir abi söylemişti arkadaşıma. greenslim dedi: Biraz mizah çalışarak komedyen olabilirsin belki bir filmde yan karakter olarak veya misafir olarak oynayabilirsin Genişletmek için tıkla... Homoseksüel olarak mı oynayacak? Adam erkek yahu.
Arleigh Burke Hectopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 978 Çözümler 1 Yer IBM 5150 4 Şubat 2020 #59 Catnip1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başta nasıl ya dedim şunu dinlediğimde yok artık çektim
Catnip1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Başta nasıl ya dedim şunu dinlediğimde yok artık çektim
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 4 Şubat 2020 #60 Defalarca dinledim bi kızın sesinin aynısı ama hangi kız bulamadım. Büyük yetenek üstad.