Yeter artık toksik kitle

Gold eloya kadar Frankfurt'ta o kadar toxic görmedim. Gold elodan sonra 3-4 pre olarak gelen Türkler oyununu baltalıyor. Şu anda Paris'de oynuyorum memnunum

CS:GO oynuyorum, yoldaşta yanımda ki takım arkadaşım boş konuşuyorsa muteliyorum. Konuşmayı bilen ve iyi biriyse sohbet ediyoruz, hatta geçen birisiyle Türkiye'nin ekonomisinden bahsettik.
Darısı bana. Hatta hiç unutmam Counter Strike 1.6 adlı kullanıcı ile çok iyi oyun oynamıştım. Seni özledim.

Hocam Türkiye'de bitmez bu sorun.

Sene 2021 ve TF2 oynamamızı bekliyorsunuz cidden?
Halla halla, nasıl olur ya? Hala o oyunu oynayan mı kalmış. Sene olmuş 2021, ne diye 2007 yapımı oyunu oynuyorsunuz çok saçma (!)

Haklı isyan. Online oyunların Türkiye, Rusya serverleri kanser.

Halla halla, nasıl olur ya? Hala o oyunu oynayan mı kalmış. Sene olmuş 2021, ne diye 2007 yapımı oyunu oynuyorsunuz çok saçma (!)

Eki Görüntüle 950024

Oynayanlara bir şey demedim oynamıyorsak dikkat çekmiyordur? Memnun değilseniz ve bu durumu biteremiyeceğinizi biliyorsanız oyunu bırakabilirsiniz.

Technopat Sosyal görmemiş tipler bunlar. Bunlar yüzüne hepimizi aynı kefeye koyuyorlar, aynada kaynıyoruz.
Sene 2021 ve TF2 oynamamızı bekliyorsunuz cidden?
Evet. Ne olmuş? Hala da taş gibi oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…