Yeterli romantiklikte anime önerisi

İbo_efe

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben okullar açıldı diye anime izlemeyi bırakmıştım ama depremden etkilendiğimiz için farklı şehre geçmek zorunda kaldık, o yüzden okula gitmiyorum ve şu an aşırı boşluktayım. Çok canım sıkılıyor tekrar başlamayı düşünüyorum ama güzel bir şey bulamadım. Seraph of the End, Naruto, My Hero Academia, One Piece gibi ana karakterin sevdikleri için her şeyi yaptığı bir anda Power up aldığı ve harem kadar değil ama yeterli bir romantiklik olsa harika olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Akame Ga Kill bakabilirsiniz.
animesi mangadan kopmuş bi yerden sonra farklı ilerliyo ve insanın duygularıyla oynuyo ben 11 saatlik yolculukta izledim arabada gözümden yaş geldi içimde çok kötü bişey bıraktı ama mangasına bakınca çok daha rahatladım mangası animesine bin basar mangayı okuyun bence bide leone ne boşa ölmüştü hala çok sinirliyim saçma sapan öldü

tokyo revengers tam aradığın anime olabilir
Mangayı bitirdim hocam çok güzeldi sonuda her şeyi çözdü şahsen keşke devam ettirselerdi

"AI yori aoshi" içinde harem ve harem komedisi var ama bence öyle üst düzey değil temel olarak oraya odaklanmıyor ben izlerken hem eğlenmiş hem merak etmiştim nereye gidecek bu diye. Çok keşfedilmemiş bir anime.

Ağlasın değil mi sonunda daha çok canı sıkılsın 🤣

İlk kez sizden duydum hocam merak ettim bakacağım seversem geri dönüş yaparım teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı