Yetersiz M.2 slota farklı çözüm var mı?

rdvnslmz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART
Merhaba, anakartımda 1 M.2 slotu mevcut, onu da kullanmaktayım. Yetersiz depolama alanı sebebiyle normal SSD almayı düşünüyordum alamadan önce, 2. M.2 SSD'yi PC'de kullanmanın başka yöntemi olup olmadığını merak ettim. Eğer varsa M.2 alacağım yoksa normal SSD alacağım.

Normal SSD alman daha sağlıklı olacaktır. Eğer imkanın varsa elinde olan M.2'yi güçlendirebilirsin.

Merhaba, anakartımda 1 M.2 slotu mevcut, onu da kullanmaktayım. Yetersiz depolama alanı sebebiyle normal SSD almayı düşünüyordum alamadan önce, 2. M.2 SSD'yi PC'de kullanmanın başka yöntemi olup olmadığını merak ettim. Eğer varsa M.2 alacağım yoksa normal SSD alacağım.
pcı express girisi varmı anakartınızda genelde ekran kartının altında bulunur

pcı express girisi varmı anakartınızda genelde ekran kartının altında bulunur
PCI Express 4.0 var evet

2. M2 almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum SATA SSD oyunculuk için gayet yeterli.
Tamamdır teşekkür ederim

M2 çoklayıcı gibi şeyler var. Ama pek sağlıklı çalışırlar mı tartışılır.
Anladım o zaman riske girmeye gerek yok sanırım. Normal SSD alacağım büyük ihtimal teşekkürler

Normal SSD alman daha sağlıklı olacaktır. Eğer imkanın varsa elinde olan M.2'yi güçlendirebilirsin.
elimdeki m2 ssd 1tb, Farklı sağlıklık çözümler olsaydı 2. m2yi alacaktım ama şuanlık normal ssd alacağım galiba. cevabın için teşekkürler.

PCI Express 4.0 var evet.

Tamamdır teşekkür ederim.

Anladım o zaman riske girmeye gerek yok sanırım. Normal SSD alacağım büyük ihtimal teşekkürler.

Elimdeki M.2 SSD 1TB, farklı sağlıklık çözümler olsaydı 2. M.2'yi alacaktım ama şu anlık normal SSD alacağım galiba. Cevabın için teşekkürler.

Dostum ben 2 tane M.2 SSD'im var biri 500 GB'lik digeri adaptorle taktım ne yukleme acısından bir sorun yasadım ne de acılma hızı konusundan SATA SSD eskimeye baslıyor artık önerim adaptorle M.2 SSD olacaktır.

Dostum ben 2 tane M.2 SSD'im var biri 500 GB'lik digeri adaptorle taktım ne yukleme acısından bir sorun yasadım ne de acılma hızı konusundan SATA SSD eskimeye baslıyor artık önerim adaptorle M.2 SSD olacaktır.
Adoptör önerirmisin marka vs. yada hangisini alırsam alayım işimi görür mü?

Son düzenleme:
hocam o senin alacağın ssdye bağlı birde anakartindaki pci express girisine
Anladım tamamdır hocam teşekkürler. İyice bi araştırayım o zaman bilgi için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı