Evet. Bu arada geçmiş olsun.Babam 15 yıl önce vefat etti. Şu an 12. sınıfım. Açığa geçebiliyor muyum? Geçen var mı aynı sebepten dolayı?
Allah rahmet eylesin Allah hidayet versinBabam 15 yıl önce vefat etti. Şu an 12. sınıfım. Açığa geçebiliyor muyum? Geçen var mı aynı sebepten dolayı?
Evet, Allah rahmet eylesin.Babam 15 yıl önce vefat etti. Şu an 12. sınıfım. Açığa geçebiliyor muyum? Geçen var mı aynı sebepten dolayı?
Babam 15 yıl önce vefat etti. Şu an 12. sınıfım. Açığa geçebiliyor muyum? Geçen var mı aynı sebepten dolayı?
Öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hocam ikinci olarak güncel yönetmeliğe göre durumların ortaya çıkmasının üstünden en fazla 6 ay içerisinde başvuru yapmanız gerekiyormuş babanız 15 sene önce vefat etmiş yine de il milli eğitime danışmanızı öneririm.Babam 15 yıl önce vefat etti. Şu an 12. sınıfım. Açığa geçebiliyor muyum? Geçen var mı aynı sebepten dolayı?
Siz hangi sebepten dolayı geçtiniz veliniz vefat ettiyse ne kadar olduEvet, Allah rahmet eylesin.
Hocam benim vefat etmedi. Hiçbir zaman da açığa geçmedim. Ama geçilebildiğini biliyorum.Siz hangi sebepten dolayı geçtiniz veliniz vefat ettiyse ne kadar oldu
Yukarıda birisi Resmi Gazete'nin haberini paylaşmış en geç 6 ay ibaresi var galiba geçemeyeceğimHocam benim vefat etmedi. Hiçbir zaman da açığa geçmedim. Ama geçilebildiğini biliyorum.
Ders çalışmak için geçeceğim siz niye pismansınızBaşın sağ olsun kardeşim ama açığa geçersen emin ol daha kötü olur zaten 12. sınıfa kadar gelmişsin biraz daha dişini sık normal bitir açık lise mezunu 30 yaşında biri olarak söylüyorum ki pişman olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.