Merhaba arkadaşlar içerik olarak en temizleri bebek şampuanları olduğu için slss, sülfat, paraben falan olmadığı için bebek şampuanlarına geçiş yapmayı düşünüyorum johnson's ya da dalin yetişkin olarak ben bu şampuaları kullansam bir zararı olur mu? @Olga666
Urban Care Hyaluronik Asit&kolajen Kuru Ve Cansız Saçlara Özel Durulanmayan Bakım Kremi-vegan-150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Urban Care Hyaluronik Asit&kolajen Kuru Ve Cansız Saçlara Özel Durulanmayan Bakım Kremi-vegan-150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Daha sağlıklıdır, kullanabilir tabii ki de. Yetişkinlere özel SLS'siz şampuanlara da bakabilirsiniz ama piyasada az bulunurlar, internetten bulabilirsiniz.
Hocam attığın ogx alıyordum ama paraben ve sülfat yok ama içinde silikon var ben aslında silikonsuz parabensiz ve sülfatsız şampuan arıyorum bebek şampuanı alıp geçim mi yoksa başka tavsiyen var mı?
Hocam sizi şampuan konusundan iyi anlayan @Nowitzer hocama bırakayım. Emin olun o silikon hiç umursanmaz bile, çok düşük bir miktarın zararı ne kadar olabilir ki? Ona bakarsanız yediğimiz en sağlıklı sandığımız şeylerin içinde bile neler neler var.
Model, oyuncu kişiler de bu tür şampuanları kullanıyor ve pek de umursamıyorlar. Kalitelisini alıp geçiyorlar. Onlara bir şey olmuyorsa, bence size de olmaz