3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 16 Mart 2015 #21 Sınavdan inşallah yüksek puan alırsınız.
azaz326 Kilopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 488 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2015 #22 Duyduğuma göre soruların sadece %20'sini açıklamışlar. Yine bir oyunlar çevirecekler besbelli.Yakında sınavın yanına mülakatta getirirler tam olur böylece iyice bir torpil geçmiş olur. Ne diyeyim inşallah kimsenin hakkı yenmez.
Duyduğuma göre soruların sadece %20'sini açıklamışlar. Yine bir oyunlar çevirecekler besbelli.Yakında sınavın yanına mülakatta getirirler tam olur böylece iyice bir torpil geçmiş olur. Ne diyeyim inşallah kimsenin hakkı yenmez.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 16 Mart 2015 #23 Recep Baltaş dedi: Ben daha çok derslerime çalışarak başarmıştım Genişletmek için tıkla... Başka türlü olmaz zaten. Dua ile beyne bilgi gelmez.
Recep Baltaş dedi: Ben daha çok derslerime çalışarak başarmıştım Genişletmek için tıkla... Başka türlü olmaz zaten. Dua ile beyne bilgi gelmez.