YGS mi LYS mi?

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    26
Düşünceleriniz için teşekkürler. Ancak bazı PDR'leri hiç sevmiyorum, odalarından çıktıklarını görmüyorum. Bu yüzden de yanlarına gitmek istemiyorum açıkcası.
Hocalarına falan güvenmeyi unutma. Sonuçta sınavdaki başarın onlar sayesinde olacak.

Aynen hocam, bu bilgi önemli bayağı. Buna dikkat et @Bayram Şenakar. YGS'de problemler konusu çok önemli, bize 12 tane sormuşlardı. Geometri de 11 tane sormuşlardı.
YGSde kötü yapmamı sağlayan tek şey problemlerdi. Kafa basmayınca basmıyor işte.

Henüz 12.sınıf görmediniz ki LYS'nin çoğu buradan çıkıyor zaten. Bence şu an YGS ağırlıklı çalışın. Kasımda bırakın LYS'ye geçin. Tabii o arada YGS denemeleri çözün. Şubat gibi gene bir bakın konulara. Martta sınav zaten. Sonra da LYS. Bende sizle aynı durumdayım. Benim programım bu şekilde. Size de aynısını öneririm.

Ya şimdi sana güzel bir üniversite kapısı aralayacak olan şey alacağın puan değil, sıralaman olacak.
YGS sınavı herkesin yapabileceği ve ortalama bir not almayı başarabileceği bir sınav. Yani çok çalışan ile gayret eden arasındaki fark belirgin olmaz, haliyle haddinden fazla zamanını ayırırsan yanlış yaparsın.

Ancak LYS öyle değil, YGS'de başarılı olanların bile görmezden gelinemeyecek miktarı LYS'de istediğini alamıyor.
Sen eğer LYS'ye sağlam çalışır, farkını ortaya koyarsan sıralamada da rahat edersin.

Yani 11 kişiden 5'i neden YGS demiş merak ettim. LYS'de başarısız olduktan sonra eline ne geçebilir?
Biz yaşadık gördük bu yüzden öneride bulunuyoruz :) Senin, 1 yıl önceden araştırıp etmen bile çok güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı