YGS mi LYS mi?

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    26
Yardımın için teşekkürler abi. Ancak 1 yıl değil 7 ay gibi bir sürem kaldı. Bu kadar zaman neden bekledim ben de bilmiyorum. Ancak başaracağıma inanıyorum.

Sınav içi moralin çok etkileyecek seni bu arada. Her şeyi öğrenirsin böyle, sonra bir sorudan moralin bozulur. Sonra o moral daha da bozulur diğer sorularda. Tüm sınavını etkiler. Ama o moralini sağlam tutarsan başarılı olursun. 3257 oldum ben MF4'te. LYS Matematik'te moralim bozulmuştu, yoksa bilgim vardı. Gerçi 3257 yine iyi.

Aman nazar değmesin hocam. Siz gerçekten yazın mı çalışmaya başladınız tam anlamıyla?

Önceden geometrimi bitirmiştim ben, hocaların ödevleriyle. Yazın test çözmüştüm sanırım, problemler testi. Sonrasında hiç test çözmedim, hep deneme sınavı çözdüm. Sosyal bilgileri sadece deneme sınavları bilgimle yapmıştım 6 Y 6 B. Ama deneme sınavlarını 160 dakikada çözmeye çalıştım hep, hızlandırdı beni. Deneme sınavlarını çözmeden önce çalış ama derslere, bilgin olsun.

LYS-1 Matematik testinin temeli YGS Matematik testidir. LYS Matematik testinde YGS soruları da mevcut. Geometriden bahsetmiyorum zaten konular aynı, LYS'nin 3-5 konu fazlası var. LYS önemli fakat YGS Matematiğe yeterince çalışmazsan LYS Matematikte yeterince başarılı olabileceğini sanmıyorum.

İyi de benim bildiğim kadarıyla YGS mantık, LYS bilgi istiyor. Eğer sizin dediğiniz doğruysa bu yanlış olmuş oluyor.
YGS'deki soruların tarzı mantık tipi. Yoksa LYS konuları içinde YGS konularını da barındırıyor (Matematik, Geometri, Biyoloji) Diğer dersler hakkında bir şey diyemeyeceğim. LYS ve YGS konularını karşılaştırırsanız ortak konuların ne kadar çok olduğunu görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…