YHT ile yolculuk yaparken valizimi kaybettim

Rikaf Adam

Hectopat
Merhaba, ben normalde Ankara'da okuyan biriyim ama tatil olduğu için memlekete gitmem lazımdı o yüzden cumartesi Ankara'dan Konya'ya oradan da memlekete bilet aldım direkt yoktu çünkü. Ankara'dan Konya'ya giderken YHT valiz koyma yerleri küçük olduğu için herkesin valizi dışarı taşmıştı ben de iki vagon arası köşelere bir yere koydum sonra Konya'ya geldiğimizde valizimi göremedim, sadece benim valizime renk olarak benzer bir tane valiz vardı ama benimki değildi
Daha sonra hosteslere dediğimde karışmış olabileceğinden bahsettiler, ben son durak olan Konya merkezde indim karıştıran kişi Selçuklu'da ya da daha önce bir yerde inmiş olabileceğinden ismimi telefon numaramı aldılar ve kalan valizin fotoğrafını çekip Konya gar gruplarında paylaştılar ve yolcu fark edip gara geldiğinde seni ararlar dendi. Normalde kayıp eşya bürosuna gitmem gerektiğini ama hafta sonu kapalı olduğunu söylediler saat 11.00'de Konya'daydım akşam 19.00'da memlekete biletim vardı 8 saat bekledim ama kimse aramadı, fark etmesi lazımdı bence ama belki o da aktarmalı bir yere gitmiştir ve durumu fark edip oradaki gara gittiğinde benim durumum sadece Konya içinde bilindiğinden fark edilmemiştir diye düşündüm.
Peki ben yarın kayıp eşya bürosunu arayıp olayı bildirsem karşı tarafta aynısını yapsa sizce bulunabilir mi? Bütün şehirlerdeki bu kayıp eşya büroları iletişim halinde mi ya da ne yapmam gerek sizce? Çünkü içinde iki tane proje ödevim vardı fazla ağırlık olmasın diye çantaya koymamıştım bir an önce bulmam gerek, teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı