Yıkanan şarj aleti kullanılır mı?

İçini açıp kısa devre edebilir, her oksitlenme cihaza zarar vermez. Ayrıca orijinal şarj aletine oksitlenme yapacak kadar su kolay kolay girmez.

Onun tek çözümü öyle kullanmak. Bu saatten sonra kısa devrelik durum olmaz. Kendi kendine bozulur. Dediğim gibi bozulmayabilir de, bozulabilir de.

Elektronikçiyim bu kadar net konuştuğun için ve bana işimi öğrettiğin için teşekkür ederim😆. Her oksitlenme cihaza zarar vermez diye bir şey yok, verir. Zamanla o oksitlenme lehimlerin kopmasına veya kısa devre yapmasına sebep olacaktır. Ayrıca içini açtığı için bir kısa devre olması söz konusu değil o zaman hiçbir şeyin içini açmayalım tamirde etmeyelim.

Elektronikçiyim bu kadar net konuştuğun için ve bana işimi öğrettiğin için teşekkür ederim😆. Her oksitlenme cihaza zarar vermez diye bir şey yok, verir. Zamanla o oksitlenme lehimlerin kopmasına veya kısa devre yapmasına sebep olacaktır. Ayrıca içini açtığı için bir kısa devre olması söz konusu değil o zaman hiçbir şeyin içini açmayalım tamirde etmeyelim.
Ben de elektronik okumuş adamım, adam elektronikten anlamıyorsa onun içini açmamalı. 800 TL için riske girmeye değmez olur da faz ve nötrü kısa devre ederse ne olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı