Yıl olmuş 2020 CS:GO oynanır mı?

Yani ne bileyim artık hile gelceğini bilsen bile giriyosun çünkü bu oyun bağımlılık yapıyor dayak yemekden küfür yemekten bıkmıyosun.

Hile korumasını kaldırınca oyun bitti gibi; şahsen benim steam hesabımda var, oynuyor muyum? Hayır!

Bende artık bu saatten sonra biter diye düşünüyorum hileleri banlıcaklar diye beni banlıyolar yeteri kadar kanser oldum galiba daha kanser olmamı istiyorlar. Ama doğru bi etrafımıza bakalım daha güzel oyunlar var.
VAC ban da hile yüzünden yenmiyor mu?
Evet hile yüzünden yeniyor bende son zamanlarda anlamış değilim crack oyun indirmiştim pc çökmüştü sıfırlanmıştı fotolar gitmişti format attım csye girdim vac yemişim.

Aslında haklısın 105 gündür girmedim neden VAC BAN !!!

Yakinmanizin sebebi bu heralde, bu tip bir oyuncu profilinde oldugunuz surece sizede ayni sizin gibi hileci, toxic kisiler gelicek.
Oyunda hile açmadım zaten genellikle faceit oynuyodum yine bir sabah oyuna girdiğimde vac yemiştim rekabetçi çok oynamıyorum. Haftada bir sıkıldığımdan giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…