Yıl olmuş 2020 CS:GO oynanır mı?

Counter-Strike genel olarak dünyanın sonuna kadar bitmeyecek bir oyun. Hile, kanser kitle v.s başka bir boyut. Her maç 20-35 kill arası alıyorum. Silver 2'den Nova 2'ye kadar çıktım. Normalde Usta Muhafız 2 ligindeydim. 2-3 sene bırakınca yerleştirmede Silver 2 oldum. Neyse Nova 2 kadar geldim. Yüzde 80'e yakın kazanma oranım vardı. Her şey güzel derken son 30 maçtır takımıma gelen adamlar o kadar kötü ki oyunda nerdeyse hiç sinirlenmeyen ben nerdeyse bağıracak duruma geldim. Bu tipler yüzünden Silver 6'ya kadar düştüm. Aşırı derecede kötü toksik oyuncular var. Hile geliyor da öyle aşırı değil yani tek tük geliyor o da ligimi etkilemiyor. Hile problem değilde işte bilerek bloklayan mı dersin önüne flash bombası atan mı dersin bıçak saplayan mı dersin yani anlat anlat bitmez. En az 3 arkadaş gireceksin. Tavsiyem 5.

Arkadaşlar oyun hileden geçilmiyor olabilir ama bu oyunun biteceği gibi yorumlar gayet saçma geliyor bana ben de son zamanlarda çok soğudum oyundan ama kaç zamandır Steam'de en çok oynanan oyun yayınları en çok izlenen oyun. Kanser olabiliriz ancak CS bitmez yani :).

Bende artık bu saatten sonra biter diye düşünüyorum hileleri banlıcaklar diye beni banlıyolar yeteri kadar kanser oldum galiba daha kanser olmamı istiyorlar. Ama doğru bi etrafımıza bakalım daha güzel oyunlar var.

Evet hile yüzünden yeniyor bende son zamanlarda anlamış değilim crack oyun indirmiştim pc çökmüştü sıfırlanmıştı fotolar gitmişti format attım csye girdim vac yemişim.
Hocam yanlış anlamayın da bu sebeplerden dolayı vac ban yiyebileceğinizi düşünmüyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar varsa bilgilendirebilir. Belki haksız yere yemişsinizdir.

CS:GO mac eslestirmesi yaparken herkesi guvenirligine gore filtreleyip oyle yapiyor buna Steam’da yaptigin seylerde dahil ornegin kac oyunun oldugu, kac saattir oynadigin vb. Suana kadar 3bin saate yakindir oynadim ve aylardir birkere bile hileyle karsilasmadigimi soyleyebilirim. Demekki siz hic iyi bir izlenim olusturmuyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı