Yılan hikayesine dönmüş bir konu : Half-Life 2 Episode 3

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Selam arkadaşlar.

Bilir kişiler olarak tam manası ile yılan hikayesine dönmüş bir oyun hakkında konuşmak istedim. Önce Half-Life ile işe başladılar. Adamı öyle bir dünyaya götürdüler ki çıkmak istemedik. Ardından Counter-Strike ile bunun üzerine tuzu ektiler. Ama bayağı sağlam bir tuz ektiler ki halen tadı damağımızda. Derken bir baktık Half-Life 2 ufukta bize parlıyor. Oturduk başına bitirdik devamını istedik. Hemen Ardından Half-Life 2 Episode serisi gelmeye başladı Half-Life 2 Episode 1 ve Half-Life 2 Episode 2. Son oyunda herkesi merak içerisinde bırakan vede çoğu kişinin hemen gelsinde oynayalım dediği bir sahnede bıraktı bizleri.

İşte o sahne:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyse önceki 2 oyun arasında 1 sene olduğunu hesaba katarak 1 sonraki yılı bekledik hep beraber bir ağızdan resmen BEKLİYORUZ! dedik. Dedik ama kime dedik biz? Dile kolay 5 sene beklemişiz ve hala da beklemekteyiz. Bu kadar beklenmesinin sebebini halen anlamış değilim açıkçası. Çoğu kişinin de anlamış olacağını zannetmiyorum. Ama anlıyanlar varsa bi zahmet açıklasın. Neyse Artık bizleri Counter-Strike'a ekledikleri yamalarla, önceki oyunların grafiklerini iyileştirip önümüze sunmaları ile oyalamaya çalışıyorlar. Belki de Half-Life'ı haberimiz olmadan su altından yürütüp birden TADAAA diye ortaya çıkaracaklarını tahmin ediyorum. Yine işimiz beklemeye kaldı her zamanki gibi.

Bu konu hakkında yorum yapmak isteyenler var ise yorumlarını bekliyorum. Half-Life 2 Episode 3 beklentilerinizide.

Son düzenleyen: Moderatör:

Resminde de gözüktüğü gibi HL2-Episode 3`ün olma olasılığı zor gözüküyor. Oyunun sürekliliği için ben de isterdim. Ayrıca yakınlarda çıkması pek olası değil. Çünkü 1 hafta 6 gün ve 16 saat sonra CS:GO çıkacak ve yeni bir HL askıya alıncak. Hatta Gabe Newel yeni bir HL`den önce Ricochet 2 düşünüyor ama umarım bir gün yeni bir HL oynayabileceğiz:rolleyes:

12 sene oldu hocam 12 senedir bekleyişteyiz ama hala ufukta Half-Life 3'ya da Half-Life 2 Episode 3 gözükmüyor. Valve'ın Half Life 2 sayesinde CSGO'dan ve Steamden kazandığı para artık yetiyor anlaşılan. 6 sene oyun yapmayınca boş kaldık diyen Valve 12 senedir düzgün bir oyun çıkarmadı. Umarım yanılırım. (Half Life Alyx güzel bir oyun olabilir ama VR oyunu olduğu için saymıyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı